درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «مهدی صیدی گواری»؛
مسلمان خواریطلب نیست

در بخشی از وصیتنامه شهید «مهدی صیدی گواری» آمده است: با اتکا به خداوند سینه کافر را بشکافید تا دشمن بداند فرد مسلمان خواریطلب نیست.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام مهدی صیدی روستازادهای اهل گوار است که در تاریخ سیام شهریورماه سال ۱۳۴۵ در خانوادهای مستضعف و مذهبی به دنیا آمد.
بهعنوان سرباز وظیفه لشکر ۷۷ خراسان از طریق ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناطق جنگی اعزام شد. با وجود جثه کوچک و سن کمش دلاوریهای بزرگی میکرد و درس ایثارگری را به خوبی هر چه تمامتر در جبههها عیان مینمود تا اینکه در تاریخ بیست و نهم مهرماه سال ۱۳۶۴ در جریان یکی از عملیاتهای منطقه جزیره مجنون عراق غرق شد و به دیدار معشوق واقعی خود شتافت و به شهادت رسید.
پیکر مطهر شهید مهدی صیدی گواری در زادگاهش به خاک سپرده شد.
بخشی از وصیتنامه شهید: برادرانم امیدوارم که سلاحم را غریب مگذارید و برگیرید و با اتکا به خداوند سینه کافر را بشکافید تا دشمن بداند فرد مسلمان خواری طلب نیست و تا آخرین نفس میجنگد نیتهایتان را کاملاً خالص کنید.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- مراسم عزاداری شب ششم محرم در اراک
- دنیا، مزرعۀ آخرت
- کرامت انسانی محور اصلی پیام عاشورا است
- مسلمان خواریطلب نیست
- سوره «بقره» آیه ۷۷ تا ۸۳
- ساخت قطار متروی ملی در واگنپارس کلید خورد
- مشارکت صنایع در رفع ناترازی انرژی ضروری است
- آئین تشییع پیکر شهید «محمد انصاری» در خمین
- آغاز پویش نذر خون در استان مرکزی
- برگزاری مراسم عزاداری در ۲۵۰۰ حسینیه
- مشاهده بیشتر