درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «عطا الله بهرامی»؛
بانوان حضرت زینب را الگوی خود قرار دهند

در بخشی از وصیتنامه شهید «عطا الله بهرامی» آمده است: به خواهرانم میگویم که شما هم گریه نکنید مانند حضرت زینب(س) آن بزرگ بانوی اسلام باشید.
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید عطاءالله بهرامی اولین روز از شهریورماه سال ۱۳۴۳ در خانوادهای مذهبی و پیرو خط امام در روستای خراوند، از توابع شهرستان خمین، زادگاه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی پا به عرصهٔ وجود نهاد، عطاءالله قبل از اینکه به خدمت سربازی برود، سه ماه از سوی بسیج در جبهه بود و در عملیات والفجر مقدماتی شرکت کرد. بعد از آن به خدمت سربازی رفت و بعد از دو سال خدمت سربازی مجددا از طرف بسیج به جبهه اعزام شد و بعد از ۱۳ روز خدمت در گردان امام رضا(ع) در عملیات کربلای ۵ در منطقهٔ عملیاتی شلمچه در چهارم بهمن ماه سال ۱۳۶۵ به درجهٔ رفیع شهادت رسید.
پیکر مطهرش سالها در منطقه مفقود بود تا سرانجام در سیزدهم تیرماه سال ۱۳۷۶ توسط گروههای تفحص شهدا شناسایی و در زادگاهش به خاک سپردند.
بخشی از وصیتنامه شهید: یک وصیت بر برادران و خواهرانم دارم و به برادرانم که اگر من شهید شدم گریه نکنید بروید اسلحه بردارید و اسلام یاری را کنید و به خواهرانم میگویم که شما هم گریه نکنید مانند حضرت زینب(س) آن بزرگ بانوی اسلام باشید.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- همیشه در صحنه با حجاب کامل باشید
- سوره «بقره» آیه ۱۳۵ تا ۱۴۱
- توکل به خدا عامل اصلی پیروزی است
- راهپیمایی حمایت از مردم غزه در اراک
- اجتماع عاشقان ولایت در ساوه
- رهبری دشمن را با مدیریتی ژنرالگونه غافلگیر کرد
- اراکیها در حمایت از غزه به پا خواستند
- فریاد خشم از فراهان برخاست
- ایران هیمنه پوشالی آمریکا را درهم شکست
- ایران حسینی همیشه پیروز است
- مشاهده بیشتر