حالت تاریک
سه‌شنبه, 26 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
عملیات وعده صادق معادلات دشمن را تغییر داد
مدیرکل حفظ آثار استان مرکزی:

عملیات وعده صادق معادلات دشمن را تغییر داد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی گفت: جمهوری اسلامی ایران در عملیات وعده صادق با تکیه بر توان موشکی و دفاعی، راهبردهای دشمن را با شکست مواجه کرد.

محمد گودرزی‌مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی دفاع مقدس و شهدای جنگ ۱۲ روزه سال ۱۴۰۴ گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، منافع استعماری و استثماری آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا با چالش جدی مواجه شد و جمهوری اسلامی به عنوان یک قدرت مستقل، تهدیدی راهبردی برای سیاست‌های سلطه‌طلبانه آنان به شمار آمد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی اظهار کرد: دشمنان با طرح موضوعاتی همچون برنامه هسته‌ای، توان موشکی، نفوذ منطقه‌ای و رقابت‌های ژئوپلیتیکی تلاش دارند قدرت جمهوری اسلامی را محدود کرده و موازنه قدرت در منطقه را به نفع خود تغییر دهند.

وی درباره دستاوردهای عملیات‌های «وعده صادق» گفت: جمهوری اسلامی ایران با اجرای این عملیات‌ها توانست کارآمدی سامانه‌های دفاعی رژیم صهیونیستی از جمله گنبد آهنین و سایر لایه‌های پدافندی را زیر سؤال ببرد و خسارت‌های قابل توجهی به مراکز نظامی، پایگاه‌های هوایی، مراکز فرماندهی، صنایع دفاعی و زیرساخت‌های این رژیم وارد کند.

گودرزی‌مقدم تأکید کرد: عملیات‌های موشکی و پهپادی ایران ضمن نمایش توان بازدارندگی کشور، آثار روانی، امنیتی و سیاسی گسترده‌ای در داخل سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرد و موجب افزایش فشار بر حاکمان رژیم صهیونیستی شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی در ادامه با مقایسه جنگ ۱۲ روزه با جنگ ۶ روزه اعراب و اسرائیل تصریح کرد: در جنگ شش روزه، رژیم صهیونیستی با حملات پیش‌دستانه موفق به اشغال بخش‌هایی از اراضی کشورهای عربی شد، اما در جنگ ۱۲ روزه علیه جمهوری اسلامی ایران، با وجود حملات گسترده، هیچ‌گونه اشغال سرزمینی رخ نداد و ایران با اتکا به توان موشکی، پدافندی و اطلاعاتی خود پاسخ‌های مؤثری به دشمن داد.

وی عنوان کرد: جنگ ۱۲ روزه نمونه‌ای از جنگ‌های نوین و فناورانه بود که در آن ابزارهایی همچون موشک، پهپاد، جنگ سایبری، عملیات اطلاعاتی و پدافند نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کردند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی همچنین با اشاره به عملیات «رمضان» گفت: در این عملیات، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با بهره‌گیری از تاکتیک‌ها و فناوری‌های جدید، عملکردی متفاوت نسبت به گذشته از خود نشان دادند و توانستند ضمن افزایش قدرت عملیاتی، میزان تلفات نیروهای نظامی را کاهش دهند.

وی خاطرنشان کرد: دشمنان با هدف قرار دادن مراکز عمومی و غیرنظامیان تلاش داشتند مردم را در برابر نظام قرار دهند، اما این راهبرد با شکست مواجه شد و ملت ایران با حضور در صحنه‌های مختلف، از میدان دیپلماسی تا عرصه‌های اجتماعی و دفاعی، حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی نشان دادند.

گودرزی‌مقدم در با تأکید بر تداوم مسیر مقاومت و ایستادگی ملت ایران، ابراز امیدواری کرد: با حفظ وحدت و انسجام ملی، پیروزی‌های بزرگ‌تری برای کشور حاصل شود و آرمان‌های انقلاب اسلامی و شهدای والامقام محقق گردد.این نسخه برای انتشار در خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری و رسانه‌های رسمی تنظیم شده و ساختار خبری استاندارد دارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!