حالت تاریک
پنج‌شنبه, 28 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
شعبان فرصتی طلایی برای تهذیب نفس است
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی:

شعبان فرصتی طلایی برای تهذیب نفس است

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به فرارسیدن ماه شعبان و مناسبت‌های پیش‌رو، گفت: این ماه، فرصتی طلایی برای تهذیب نفس و شب‌زنده‌داری است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی امروز در مراسمی در حوزه علمیه حاج محمد ابراهیم، با اشاره به فرارسیدن ماه شعبان و مناسبت‌های پیش‌رو، بیان کرد: این ماه، فرصتی طلایی برای تهذیب نفس و شب‌زنده‌داری است.

امام جمعه اراک با اشاره به جایگاه نسل پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت(ع)، گفت: خداوند نسل پیامبر را در مسیر خیر و هدایت قرار داده و این سلسله طیبه، مایه برکت و نجات است.

وی با بیان اینکه تمسک به آموزه‌های اسلامی و پیروی از ولایت، پشتوانه‌ای الهی برای امت است، تأکید کرد: هر قدمی که برای خدا برداشته شود، با یاری و تأیید خداوند همراه خواهد بود.

دری‌نجف‌آبادی در ادامه با اشاره به ضرورت حفظ ارزش‌های دینی و معارف الهی، افزود: همان‌گونه که ائمه (ع) حافظ و مبلغ علم و معارف الهی بودند، ما نیز موظف به صیانت از این میراث هستیم.

وی در این سخنرانی با اشاره به بزرگان و عالمان دینی، «صیانت از حریم دین» را عامل اصلی کسب عزت، آبرو و کرامت برای علما برشمرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با بیان خاطراتی از بزرگان، افزود: این بزرگواران با صیانت از حریم دین، به این مقام و عظمت رسیدند.

وی با اشاره به جایگاه دعا و ذکر در استحکام عقیده و عمل، خاطرنشان کرد: یاد خدا و توسل به اولیای الهی، آرامش‌بخش دل‌ها و قوت‌بخش عمل انسان در زندگی دنیوی و اخروی است.

امام جمعه اراک در ادامه با تأکید بر جایگاه رفیع اهل بیت (ع) و علما، افزود: اسلام، دین تعامل، اخلاق و کتابت است، نه خشونت و غارت. 

وی در پایان با اشاره به وحدت و پیوند ایمانی و ولایی در میان امت اسلامی، این پیوند را فراتر از روابط معمولی دانست و آن را «امری شهودی و حقیقی» خواند که دل‌های مؤمنان را به هم و به ولایت گره می‌زند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!