درباره نویسنده
وصیتنامه شهید سید «حسن بهشتی»؛
خدایا تا انقلاب مهدی، خمینی(ره) را نگهدار

در بخشی از وصیتنامه شهید «حسن بهشتی» آمده است: در تشییع جنازه من شعار خدایا خدایا تا انقلاب مهدی، خمینی(قدس سره) را نگهدار سر دهید.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام سید حسن بهشتی در اولین روز از خرداد ماه سال ۱۳۴۵ در روستای قشلاق سادات شهرستان خمین و در خانوادهای مذهبی و عاشق اهل بیت (علیهم السلام) دیده به جهان هستی گشود، به عنوان بسیجی بعد از پیروزی انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی به جبهه رفت و در گردان عاشورا از تیپ ۲۵ کربلا به عنوان آر پی جی زن مشغول به کار و فعالیت شد که این حضورش در جبهه دو ماه به طول انجامید تا در پنجم دی ماه سال ۱۳۶۰ در گردان امام سجاد (علیه السلام) از تیپ ۱۴ امام حسین (علیه السلام) در ادامه عملیات طریقالقدس در منطقه عملیاتی بستان بر اثر اصابت ترکش به پهلو به شهادت رسید.
بخشی از وصیتنامه شهید:
پدر و مادرم، در تشییع جنازه من شعار خدایا خدایا تا انقلاب مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) خمینی(قدس سره) را نگهدار سر دهید.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- عزاداری شب هشتم هیات عزاداری جوادی اراک
- مردان حرف، نه عمل
- عزاداری شب هشتم محرم اراک
- عاشورا پیام بعثت را فریاد زد
- کارهایتان مورد رضایت خدا باشد
- سوره «بقره» آیه ۸۹ تا ۹۳
- پرواز ۶۵۵ قربانی تبعیض
- نسل جوان پرچمدار عزای حسینی شد
- امر به معروف ضامن سلامت اداری است
- مراسم سوگواری امام حسین (ع) در مسجد کوثر
- مشاهده بیشتر