درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «مصطفی بهرامی»؛
حول محور امامت و ولایت باشید

در بخشی از وصیتنامه شهید «مصطفی بهرامی» آمده است: پیام من به امت قهرمان و مسلمان ایران این است که حول محور امامت و ولایت باشید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام مصطفی بهرامی در شهریوماه سال ۱۳۴۹ در خانوادهای نجیب، متدین، زحمتکش و کشاورز در روستای انجدان اراک دیده به جهان گشود.
در سن ۱۵ سالگی در تیرماه ۱۳۶۴ ندای حسین (ع) زمان خمینی (قدسالله) کبیر را لبیک گفته و راهی یگانهای آموزشی سپاه پاسداران شد. پس از پایان دوره آموزشی از سوی بسیج به جبهه اعزام و در گردان امام حسین (ع) از لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب (ع) در کنار برادران بسیجی خود مشغول به خدمت و مجاهدت شد.
در خط مقدم جبهه دلاوری و فداکاری بسیار نمود و پس از چند ماه حضور فعال در منطقه عملیاتی جزیره مجنون در اولین روز از آذرماه سال ۱۳۶۴ساعت ۵ صبح با اصابت ترکش گلوله خمپاره به شهادت رسید. پیکر مطهر شهید در زادگاهش به خاک سپرده شد.
بخشی از وصیتنامه شهید: پیام من به امت قهرمان و مسلمان ایران این است که حول محور امامت و ولایت گرد آیند و گوش به فرمان روحانیت که در راس آن امام خمینی (قدسالله) است، باشند.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
آخرین اخبار
- حمله تروریستی زاهدان نمایش عجز دشمن بود
- کودکان تفرشی به یاد «آیما» و «هیدا»
- اعزام ۴۰ زائر اولی کمیجان به عتباتعالیات
- نبرد با خوارج
- کاروان غم 3 سالههای حسینی در فراهان
- قطار بین شهری امیرکبیر در مسیر بررسی
- قدر انقلاب و امام امت را بدانید
- سوره «بقره» آیه ۲۴۶ تا ۲۴۸
- دشمن در برابر اقتدار پدافند ایران زانو زد
- ساوه میزبان برترین شاعران عاشورایی کشور شد
- مشاهده بیشتر