رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
وصیت‌نامه شهید «غلام‌علی اسمعیلی عقیل آبادی»؛

حسین زمان خود را یاری کنید

در بخشی از وصیت‌نامه شهید «غلام‌علی اسمعیلی عقیل آبادی» آمده است: از شما می‌خواهم اگر می‌خواهید خیری در دنیا و آخرت داشته باشید، حسین زمان خود را یاری کنید.

به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام غلامعلی اسمعیلی عقیل آبادی در دوم فروردین‌ماه سال ۱۳۴۰ در روستای عقیل آباد و در خانه‌ای ساده و روستایی پا به عرصه وجود گذاشت، در زمان انقلاب به تظاهرات علیه رژیم بر می‌خواست و بعد از انقلاب ایشان بیشتر وقتش را در سربازی و بعد هم در بسیج به سر می‌برد و علاقه زیادی به روحانیت داشت، سرانجام در بیست و نهم آذرماه سال ۱۳۶۱ در عملیات مطلع‌الفجر در منطقهٔ گیلانغرب به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

پیکر پاکش را در روستای عقیل آباد به خاک سپردند.  

بخشی از وصیت‌نامه شهید: از شما می‌خواهم اگر می‌خواهید خیری در دنیا و آخرت داشته باشید، حسین زمان خود را یاری کنید و دستورات او را مو به مو اجرا کنید و در بسیج بیست میلیونی شرکت نمایید.

بر روحانیت واجب است که مردم را از مسائل دین و مسائل روز و مکر دشمن آگاه کنند و بر مردم هم واجب است که از آن‌ها اطاعت کنند، برای این که این‌ها وارث پیغمبر و امامان هستند.

انتهای خبر/

1403-03-12 00:05 شماره خبر : 5665

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.