رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
امام جمعه فرمهین:

جنایات رژیم صهیونیستی نابودی‌اش را تسریع می کند

امام جمعه فرمهبن گفت: امروز جنایت رژیم صهیونیستی بر کسی پوشیده نیست و این موضوع موجب تسریع در سرنگونی این رژیم غاصب خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از فراهان خبر؛ حجت‌الاسلام محمد سوری در خطبه‌های نماز عید فطر شهر فرمهین ضمن تشکر از خادمان مساجد و مردم در برپایی برنامه‌های ماه رمضان گفت: برنامه‌های ماه رمضان با همدلی مردم و خادمان مساجد و حسینیه‌ها به نحو احسن اجرا شد.

وی افزود: نماز جماعت، محافل قرآنی، سفره‌های ساده افطاری در مساجد و حسینیه‌ها تجلی فرهنگ اخوت ایمانی و همدلی مسلمانان بود.

سوری با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی روز قدس گفت: امروز جنایت رژیم صهیونیستی بر کسی پوشیده نیست و این موضوع موجب تسریع در سرنگونی این رژیم غاصب خواهد شد و مردم با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز قدس نشان دادند که پای آرمان‌های فلسطین ایستاده‌اند.

امام جمعه فرمهین ضمن گرامیداشت یاد شهدای کنسولگری ایران در سوریه خاطر نشان کرد: مسئولان باید بدانند که تکیه بر جایی زده‌اند که خون هزاران شهید ریخته و این خون‌ها ضامن این انقلاب بوده و باید طوری عمل کنند که شرمنده شهدا نشوند. 

انتهای خبر/

1403-01-22 10:10 شماره خبر : 4572

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.