حالت تاریک
  • شنبه, 1404/08/10 شمسی | 2025/11/01 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
گزارش تصویری؛

تعزیه سیار حسینی در اراک

تعزیه سیار حسینی در اراک

تعزیه سیار اراک، تنها تعزیه سیار کشور، در هشتمین روز از ماه محرم از خیابان محسنی به سمت بازار تاریخی اراک حرکت می‌کند.

به گزارش گروه چندرسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ تعزیه سیار اراک، تنها تعزیه سیار کشور، در هشتمین روز از ماه محرم از خیابان محسنی به سمت بازار تاریخی اراک حرکت می‌کند.

در حین برگزاری تعزیه سیار اراک، یک تجمع بزرگ از تعزیه‌خوانان محلی انجام می‌شود و در آغاز این مراسم، نوازندگان نقاره و طبال که بر شترها نشسته‌اند، با نواختن مارش عزا وارد بازار تاریخی اراک می‌شوند، سپس گروه‌های مختلف تعزیه‌خوان پشت سر هم به اجرای نمایش می‌پردازند.

طبق روال سنتی، ابتدا نقاره‌زن‌ها و شترها وارد بازار می‌شوند، سپس گروه سینه‌زنان و در آخر شبیه‌خوانان وارد می‌شوند و طول بازار را از ابتدا تا انتها طی می‌کنند.

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!