حالت تاریک
شنبه, 02 آبان 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
تحقق ۲۶ هزار میلیارد تومان درآمدهای عمومی مرکزی
مدیرکل امور اقتصادی استان مرکزی خبر داد:

تحقق ۲۶ هزار میلیارد تومان درآمدهای عمومی مرکزی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی گفت: استان مرکزی با ثبت رقم ۲۶ هزار میلیارد تومان درآمدهای عمومی در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۵، توانست جایگاه خود را در میان استان‌های پیشتاز کشور تثبیت کند.

سعید ملااسماعیلی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» با انتشار گزارشی از عملکرد مالی استان در نیمه نخست سال جاری، از موفقیت چشمگیر در حوزه وصول درآمدهای عمومی خبر داد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی بیان کرد: بر اساس داده‌های رسمی خزانه‌داری کل کشور، استان مرکزی تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۵، موفق به تحقق ۲۶ هزار میلیارد تومان درآمدهای عمومی شده است.

ملااسماعیلی در تحلیل شرایط تحقق این رقم، به چالش‌های موجود اشاره کرد و افزود: این دستاورد در شرایطی به ثمر نشسته است که کشور با چالش‌های اقتصادی و شرایط خاصی مواجه بوده است. حتی با توجه به تمدید مواعد زمانی پرداخت مالیات‌ها که می‌تواند بر روند وصول تأثیر بگذارد، استان مرکزی توانسته است عملکردی فراتر از انتظار را در حوزه تحقق درآمدهای عمومی به ثبت برساند.

وی تأکید کرد: تحقق درآمدهای عمومی تنها یک عدد آماری نیست، بلکه ستون فقرات تأمین منابع مالی دولت و زیربنای اصلی برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای و پروژه‌های زیربنایی کشور محسوب می‌شود.

 وی با اشاره به جایگاه استراتژیک استان، خاطرنشان کرد: قرار گرفتن استان مرکزی در جمع ۱۰ استان پیشتاز کشور در حوزه وصول درآمد، نشان‌دهنده هماهنگی بالا میان دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌های درآمدزا و همکاری مؤثر بخش‌های مختلف در استان است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی بر لزوم حفظ این روند صعودی تأکید کرد و گفت: برای اینکه بتوانیم به اهداف پیش‌بینی‌شده در بودجه سال جاری دست یابیم، تداوم تعامل میان تمامی نهادهای دولتی و مجموعه‌های درآمدی استان حیاتی است. ما باید با برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت هوشمندانه، ظرفیت‌های اقتصادی استان را در راستای تأمین منابع مالی کشور به کار بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: این عملکرد نشان‌دهنده پویایی اقتصادی استان مرکزی و توانایی مدیریت مالی این استان در مواجهه با نوسانات اقتصادی است که می‌تواند مسیر توسعه‌های آتی در سطح استان را هموارتر کند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!