رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
نماینده ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله:

تبعیت از ولایت مصونیت از آسیب‌ها است

نماینده ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: اگر مردم از ولایت‌فقیه تبعیت کنند، بی‌شک از آسیب‌ها مصون خواهند ماند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن حسینی دیباجی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» در رابطه با غدیر و ولایت فقیه گفت: خداوند به پیامبر فرمود: ما تکلیف سنگینی که حقیقت نبوت باشد، روی دوش شما گذاشتیم. شما را نیز یاری کردیم و با شرح صدر، این بار سنگین را سبک کردیم. اکنون زمان ختم نبوت فرا رسیده است؛ سپس می‌فرماید که تکلیف دیگری به همین میزان مقرر شده است. در روایت آمده که این تکلیف، گشودن باب ولایت و غدیر است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: یعنی باید باب ولایت و امامت را نیز به روی عالم بگشایید. این تکلیف نیز آسان خواهد بود. وقتی این مأموریت انجام شد، یعنی رنج بر شما هموار می‌شود. در امالی شیخ صدوق آمده است که در بحث حدیث معراج، حضرت هفت یا هشت روز قبل از غدیر به معراج سفر کردند. می‌دانیم که حضرت ۱۲۰ بار به معراج سفر داشته‌اند. در این سفرها، ایشان به نقطه‌ای رسیدند که از بحر نور عبور کردند و به خلوت با خدای متعال دست یافتند؛ جبرئیل نیز در آنجا حضور نداشت.

وی در ادامه افزود : در این لحظه، خداوند متعال ابتدا حضرت را مدح کرد؛ من محمود هستم و نام تو را از نام خود مشتق کردم. سپس فرمود: یا ایها الرسول، هر کس با تو پیوند بخورد، با من پیوند خورده است، و هر که از تو جدا شود، سقوط خواهد کرد. خداوند همچنین فرمود: من شما را برای همه مردم عزیز داشتم و برای همه آنها وسیع مشخص کردم. برای تو نیز امیرالمؤمنین، علی بن ابی‌طالب را معرفی نمودم.

حسینی دیباجی اظهار کرد: وقتی حضرت از معراج بازگشتند، ۶ روز گذشت و آیه‌ای از سوره هود نازل شد: (فلعلک تارک بعض ما یوحی الیک) یعنی ممکن است اگر این مأموریت انجام نشود، ترک برخی از مأموریت‌های دیگر نیز رخ دهد. حضرت در جستجوی فرصت برای ابلاغ پیام بودند. دو روز پس از نزول این آیه، آیه دیگری نازل شد(یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک فان لم تفعل فما بلغت رسالته)

نماینده ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی کرد: در غدیر، پیامبر نگران جبهه نفاق بودند، زیرا تدابیر زیادی اندیشیده شده بود، اما به لطف الهی هیچ اتفاقی نیفتاد. حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام مأموریت خود را دریافت کرد. ایشان حق ولایت را به دست آوردند؛ همان اولویتی که پیامبر داشت پیامبر فرمود: (من کنت مولاه فهذا علی مولاه. اللهم وال من والاه و عاد من عاداه و انصر من نصره) هرکس من مولای اویم بعد از این علی مولای اوست. آنچه مهم است، این مأموریت بزرگ است. حضرت مأموریت سرپرستی، تربیت و مدیریت بشریت را دریافت کرد.

وی گفت : این مأموریت آن‌قدر برای خدای تعالی مهم بود که خداوند پیامبرش را تهدید کرد (فان لم تفعل فما بلغت رسالته) اگر این معرفی انجام نمی‌شد، بشریت ۱۴۰۰ سال دچار خسارت می‌شد. در غدیر، پیامبر امیرالمؤمنین و ائمه را به‌عنوان سرپرستان و مدیران تخصصی انسان‌ها و بشریت معرفی کرد و از مردم بیعت گرفت؛ اما آنان عهد خود را شکستند. با این‌حال، حضرت دست روی دست نگذاشتند. حتی شبانه امیرالمؤمنین علیه‌السلام را سوار بر مرکب می‌کردند و به خانه‌های مهاجرین و انصار می‌بردند تا واقعه غدیر را یادآوری کنند.

حسینی دیباجی ادامه داد: با این‌ وجود، حمایت کافی از حضرت علی علیه‌السلام صورت نگرفت. متأسفانه، اصحاب سقیفه انحرافی ایجاد کردند که باعث شد میلیاردها انسان به دنیا بیایند بدون آن‌که سرپرست و مربی تربیتی داشته باشند. غدیر یعنی این‌که بفهمیم الگوی ما، سرپرستان و مقتدران معصوم هستند. غدیر یعنی بفهمیم که پیوند با امام زمان چگونه معنا پیدا می‌کند؛ زیرا بدون پیوند با امام زمان، مسیر تربیتی هدر می‌رود.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: اگر کسی به امام زمان پیوند بخورد، در رحم تکوینی آن حضرت رشد می‌کند؛ اما اگر لشکر امام زمان نباشد، طعمه دشمن خواهد شد. امام زمان علیه‌السلام به دلیل اتفاقاتی که رخ داد، به شیخ مفید و علی بن محمد سَمری، آخرین نایب خود، فرمودند: در زمان غیبت، اکنون که من نیستم، مردم باید به هر شکل دسترسی به امام و سرپرست خود داشته باشند. به علمای عادل، یعنی به مراجع تقلید، که اعلم هستند، یعنی ولی‌فقیه مراجعه کنند. هر حکمی که ولی‌فقیه صادر کند، همان حکم امام زمان است و مردم باید تابع او باشند. 

وی افزود: در حقیقت، در زمان غیبت، پیروی از ولایت‌فقیه، تمرینی برای ولایت‌مداری در زمان ظهور است. اگر مردم از ولایت‌فقیه تبعیت کنند، بی‌شک از آسیب‌ها مصون خواهند ماند. این نیز خود مقدمه‌ای برای اطاعت‌پذیری از امام زمان در هنگام ظهور است.

انتهای خبر/د

1404-03-21 14:43 شماره خبر : 13990

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.