رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مسئول فضای مجازی سپاه روح‌الله خبر داد:

برگزاری رویداد تولید محتوا به‌منظور شناسایی استعدادهای برتر

مسئول فضای مجازی سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: پنجمین رویداد ملی تولید محتوا را به منظور شناسایی استعدادهای برتر برگزار می‌شود.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ علی جعفری، عصر امروز در پنجمین رویداد ملی تولید محتوای بسیج استان مرکزی در اراک، گفت: با توجه به خلاء و عدم پشتیبانی‌هایی که در تولید محتوا وجود داشت، پنجمین رویداد ملی تولید محتوا را به منظور شناسایی استعدادهای برتر برگزار می‌شود.

وی، افزود: فضای مجازی بسیج با کار کارشناسی و شناسایی که انجام داده است تعریف زمین بازی درست، پنج سال است که رویدادتولید محتوای دیجیتال را بسیج را برگزار می‌کند.

مسئول فضای مجازی سپاه روح الله استان مرکزی، بیان کرد: این رویداد در سطح استان برگزار می‌شود و تیم‌های برتر به مرحله کشوری که به مدت ۷۲ ساعت در بهمن‌ماه برگزار می‌شود، راه پیدا خواهند کرد.

جعفری، خاطر نشان کرد: رویداد در سه زمینه اصلی انیمیشین سازی، نرم‌افزار و بازی موبایلی برگزار می‌شود.

وی، در پایان تصریح کرد: این رویداد در سه رشته فرعی موشن گرافیک، طراحی و ویدئوگرافی در تیم‌های سه تا پنج نفره به مدت ۴۸ فرصت سناریوسازی و اجرا دارند. در این رویداد موضوع اعلام و تا عصر جمعه در محل حضور دارند و نفرات برتر به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.

انتهای پیام/

1402-09-08 19:50 شماره خبر : 1786

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.