رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
همزمان با سراسر استان مرکزی انجام می‌شود؛

برگزاری راهپیمایی حمایت از مردم غزه در اراک

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: همزمان با سراسر کشور راهپیمایی حمایت از مردم غزه در اراک برگزار می‌شود.

به گزارش دیار آفتاب؛ حجت‌الاسلام هادی خلیلی امروز در جلسه هماهنگی برگزاری راهپیمایی حمایت از مردم غزه در اراک گفت: رژیم غاصب صهیونیستی برای اینکه ضعف اطلاعاتی، دفاعی و امنیتی خود را در عملیات طوفان الاقصی جبران کند به نسل‌کشی مردم مظلوم غزه دست زده است.

 

وی افزود: جنایت کنونی رژیم صهیونیستی در تاریخ معاصر دیده نشده است و برای رسیدن به مقاصد شوم خودشان دست به نسل‌کشی زده‌اند.

 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: راهپیمایی در حمایت از مردم مظلوم غزه، کمترین کاری است که در این برهه از زمان می‌توان انجام داد.

 

وی گفت: در اراک نیز همزمان با سراسر کشور ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۲۷ آبان ماه تجمع حمایت از مردم مظلوم غزه در پیاده‌راه امیر کبیر برگزار می‌شود.

1402-08-24 20:18 شماره خبر : 1487

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.