رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
استاندار مرکزی مطرح کرد:

استان مرکزی آماده خدمت‌رسانی به زائران اربعین

استاندار مرکزی گفت: استان مرکزی با آمادگی کامل در ستاد اربعین، تجهیزات و وسایل مورد نیاز زائران را به موقع به عراق ارسال کرده است. شهرداری‌ها و موکب‌های استان در عراق به خوبی سازماندهی شده‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» مهدی زندیه‌وکیلی امروز در جلسه ستاد اربعین استان مرکزی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم، گفت: اگر ایثار، فداکاری و رشادت‌های این عزیزان نبود، امروز نه‌ تنها امکان برنامه‌ریزی برای سفر بزرگ و معنوی اربعین فراهم نمی‌شد، بلکه کشور با مشکلات و تهدیدات جدی مواجه بود.

وی افزود: دشمنان اهل‌بیت (ع) و گروه‌های تروریستی همچون داعش تا نزدیکی‌های سامرا پیشروی کرده بودند، اما رزمندگان مدافع حرم از همان لحظات نخست، با جان‌فشانی مانع تحقق اهداف شوم آنان شدند. امروز آرامش و امنیت مسیرهای زیارتی در عراق و سوریه، نتیجه مستقیم مقاومت این قهرمانان است.

استاندار مرکزی با اشاره به آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی و کمیته‌های مختلف ستاد اربعین عنوان کرد: تجربه سال‌های گذشته موجب شده که ایرادات و نواقص تا حد زیادی برطرف شود. گزارش‌ها نشان می‌دهد تجهیزات و وسایل مورد نیاز زائران و موکب‌ها به موقع به عراق ارسال و از گمرک عبور داده شده است. همچون سال‌های قبل، بخش زیادی از خدمات زیرساختی و پشتیبانی در مهران و سایر گذرگاه‌ها بر عهده نیروهای استان مرکزی است و شهرداری‌ها و موکب‌های مستقر در عراق نیز به‌خوبی سازماندهی شده‌اند.

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه در اعزام زائران از ترکیبی از وسایل نقلیه عمومی و شخصی استفاده می‌شود، بیان کرد: تمهیدات لازم برای آماده‌سازی جاده‌ها و زیرساخت‌های ارتباطی انجام شده و کیفیت آسفالت و مسیرها نسبت به سال‌های پیش بهتر است.

 او خاطرنشان کرد: استان مرکزی به دلیل موقعیت جغرافیایی، محل عبور بخش قابل توجهی از زائران سایر استان‌ها به سمت مرزهای غربی و جنوبی کشور است و این موضوع فرصتی ارزشمند برای خدمت‌رسانی به زائران امام حسین (ع) به شمار می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: امکانات پایانه اراک برای اعزام زائران با حمل‌ و نقل عمومی مهیا هست و پروازهای ویژه اربعین از فرودگاه استان نیز با استقبال گسترده روبه‌رو شده است که نقش مسئولان، هماهنگی و هدایت امکانات مردمی است تا خدمات به شکلی منظم، ایمن و مؤثر ارائه شود.

پیاده‌روی اربعین یک نمایش قدرت اتحاد جهان تشیع است

استاندار مرکزی اربعین را صرفاً یک رویداد معنوی ندانست و اظهار کرد: این اجتماع عظیم، در کنار بُعد معنوی، یک نمایش قدرت سیاسی و اتحاد جهان تشیع در برابر ظلم و کفر جهانی است. تجمع میلیونی اربعین از نظر گستره و شکوه، حتی از حج ابراهیمی فراتر می‌رود و پیام آشکاری از همبستگی شیعیان و آمادگی ملت حسینی برای دفاع از ارزش‌ها به دشمنان مخابره می‌کند.

زندیه‌وکیلی افزود: چه در مسیر حرکت به کربلا در قالب موکب‌ها، چه در پذیرایی از زائران، و چه در برگزاری مراسم جاماندگان، همه این حضورها بخشی از یک رزمایش عظیم معنوی و سیاسی است. این مشارکت، علاوه بر تقویت پیوند میان عاشقان اهل‌بیت (ع) در سراسر جهان، پیام روشنی برای بدخواهان دارد، این ملت همچنان پایبند به آرمان‌های حسینی و آماده جان‌فشانی در مسیر حق است.

وی بیان کرد: این رویداد نه تنها یک حرکت معنوی و مذهبی است، بلکه پیام و اثرات سیاسی قابل توجهی نیز دارد که باید به‌خوبی به جهان مخابره شود. بر همین اساس، مسئولیت همه استان‌ها فراهم کردن شرایط لازم برای حضور زائران و بازگشت آنان است؛ چه برای هم‌استانی‌ها، چه برای مسافران عبوری و چه برای بازماندگان. این شرایط شامل اسکان، تغذیه، امنیت، بهداشت، امداد و درمان است که باید با همکاری مردم، هیأت‌ها و نهادهای مربوطه به بهترین شکل مهیا شود.

استاندار مرکزی بر اهمیت اطلاع‌رسانی، مستندسازی و انعکاس جنبه‌های مختلف این مراسم تأکید و عنوان کرد: بازتاب رسانه‌ای این حرکت، از نظر اثرگذاری سیاسی، گاه حتی از حضور فیزیکی در مراسم مهم‌تر است. بنابراین، نقش بخش‌های فرهنگی و رسانه‌ای، در کنار کمیته‌های اجرایی و خدماتی، جایگاهی اساسی دارد.

زندیه‌وکیلی با اشاره به ظرفیت بالای مردمی و شور و اشتیاق خدمت‌گزاران اربعین در مسیرهای استان، گفت: این انگیزه و عشق را نمی‌توان با هیچ ابزار مادی ایجاد کرد و تنها ریشه در ایمان و باور قلبی مردم دارد که باید ضمن پشتیبانی از این نیروهای مردمی، شرایطی فراهم شود تا آن‌ها بدون مشکل و مانع، خدمات خود را ارائه دهند.

وی در پایان تصریح کرد: با همدلی، استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود و مدیریت هماهنگ، بتوان پیام این حرکت عظیم را در ابعاد مختلف به گوش مردم کشور، استان و جهانیان رساند و اثرات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی آن را به بهترین نحو تثبیت کرد.

انتهای خبر/

1404-05-18 12:56 شماره خبر : 15098

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.