رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی:

آموزش مصرف بهینه برق ضروری است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: آموزش مصرف بهینه و درست برق برای عبور موفق از پیک بار سال جاری لازم و ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ محمود محمودی امروز در نشست هماهنگی برای عبور موفق از پیک بار ۱۴۰۳برای رابطین مدیریت مصرف برق شرکت توزیع برق استان مرکزی برگزار شد، گفت: آموزش مصرف بهینه و درست برق برای عبور موفق از پیک بار سال‌جاری لازم و ضروری است.

وی با اشاره به اهمیت مصرف بهینه برق توسط مردم، گفت: تمام رابطین مدیریت مصرف در مدیریت‌های توزیع برق شهرستان‌های استان موظف هستند با تمام توان، تمام ظرفیت‌ها ویژه را برای مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف خانگی، تجاری، اداری، کشاورزی و صنعتی بکار گیرند.

وی ادامه داد: مدیریت مصرف برق مجموعه‌ای از روش‌ها و راهکارها به‌منظور بهینه‌سازی و مصرف درست برق است.

محمودی تصریح کرد: مدیریت مصرف برق شامل برنامه‌ریزی، اجرا، نظارت اصولی و علمی بر فعالیت‌های مرتبط با صنعت برق است که در مصرف انرژی تاثیر می‌گذارد و در نهایت سبب ایجاد تغییرات مطلوبی در رفتار مشترکان می‌شود.

وی افزود: رابطین مدیریت مصرف، باید با آگاه‌سازی مردم در خصوص پاداش‌های صنعت برق در بخش‌های مختلف به ویژه کشاورزی و صنعتی گام بردارند و با راهکارهای مدیریت مصرف برق به نتیجه مطلوب دست پیدا کنند.

محمودی اظهار کرد: با توجه به تجربیات موفق و بسیار خوب سال‌های گذشته در عبور از پیک بار، بازهم با مشارکت خوب مردم و مسئولان طی سال جاری هم شاهد تلاش همه جانبه همکاران باشیم تا بتوانیم گام‌های بلندی در این زمینه برداشته و در کنار کسب رضایت مندی مشترکین، به عملکرد قابل قبولی دست پیدا کنیم.

1403-02-24 09:54 شماره خبر : 5298

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.