رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
1403-04-24 09:06 شماره خبر : 6777 https://diyareaftab.ir/short/eGKWv
«دیار آفتاب» گزارش می‌دهد؛

بر اساس اطلاعات دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای استان مرکزی، متوسط شاخص کیفیت هوای اراک صبح امروز به ۱۳۶ رسید که بیانگر شاخص کیفیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس است.

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ امروز سه ایستگاه سنجش آلودگی هوای فعال در کلانشهر اراک عدد ۱۳۶ را نشان داد که بیانگر وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس بود.

هوای اراک در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس

بر اساس اطلاعات دریافت شده از سامانه پایش کیفی هوای محیط زیست استان مرکزی، میانگین شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای اراک در ساعت ۰۸:۲۰ امروز یک‌شنبه ۲۴ تیرماه به عدد ۱۳۶ رسید، که نشانگر وضعیت ناسالم است.

شاخص‌ها در ایستگاه بلوار حافظیه، خیابان قائم مقام فراهانی و خیابان میرزای شیرازی شهر اراک در این ساعت به ترتیب بر روی عدد ۱۱۴، ۱۶۵ و ۱۳۰ قرار دارند که بیانگر شرایط ناسالم کیفیت هوای اراک برای گروه‌های حساس در روز جاری است.

همچنین در ساعت ۰۸:۲۰ امروز کیفیت هوای شازند نیز با شاخص آلایندگی ۱۱۲ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد، ضمن اینکه هوای ساوه نیز با شاخص آلایندگی ۱۴۰ در وضعیت ناسالم قرارگرفته است.

اراک یکی از هشت کلانشهر آلوده کشور است که از ابتدای امسال تاکنون 17 روز و سال گذشته ۱۳۷ روز ناسالم در کارنامه خود به ثبت رساند.
 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار
تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.