حالت تاریک
جمعه, 29 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
«کاهش سرقت» در صدر اولویت‌های اساسی است
فرمانده جدید انتظامی استان مرکزی:

«کاهش سرقت» در صدر اولویت‌های اساسی است

فرمانده جدید انتظامی استان مرکزی گفت: «کاهش سرقت» قطعاً در صدر اولویت‌های اساسی ماست.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» سردار فرزاد تاجره امروز در مراسم معارفه فرمانده جدید انتظامی استان مرکزی گفت: «کاهش سرقت» قطعاً در صدر اولویت‌های اساسی ماست. دستگیری سارقان و کشف اموال مسروقه و بازگرداندن آن به مال‌باخته، آنچنان که مد نظر حضرتعالی است، در رأس برنامه‌های ماست.

فرمانده انتظامی استان مرکزی افزود: همچنین مقابله و مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز و مواد مخدر از دیگر اولویت‌هاست. در صدر همه اینها، مبارزه و دستگیری لیدرهای اغتشاشات اخیر که بی‌رحمانه مردم عزیز را هدف قرار دادند، بانک‌ها و ادارات را به آتش کشیدند و ناامنی آفریدند، جزو اولویت‌های قاطع ماست. شهید قاسم عزیزی نمونه بارز ایستادگی در برابر دنیای استکبار و الگویی برای همه ما هست.

وی افزود: این ایام، ایام امام راحل است؛ ابرمردی که با دست خالی اما با قلبی مالامال از ایمان و اعتقاد راسخ به پروردگار متعال، عَلَم مبارزه با استکبار را بر دوش گرفت. وی که گفتار و کردارش یکی بود و پیروان راستین خود را شناخت و جوانان پرشور و آگاه این مرز و بوم، راهش را ادامه دادند. به همین خاطر، تمامی دنیای استکبار، چه شرق و چه غرب، در مقابل عظمت ایشان ذلیل و زبون شدند.

فرمانده جدید انتظامی استان مرکزی بیان کرد: در این جایگاه، درود می‌فرستم به روان پاک و مطهر تمامی شهدای دوران دفاع مقدس، شهدای جنگ ۱۲ روزه، شهدای اغتشاشات اخیر و تمامی شهدای راه امنیت و آرامش که امنیت را مدیون آنها هستیم.

تاجره عنوان کرد: بنده اینجا با افتخار، خود را سفیر شهید والامقام «مهدی مزرعه نوادر» می‌دانم؛ سرباز غیور وطن که در سال ۱۴۰۳ در استان هرمزگان و در درگیری با اشرار و قاچاقچیان مسلح، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی بود 

وی خاطرنشان کرد: حضور میلیونی و حماسی مردم عزیز ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۴، مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی بود. خدای بزرگ را شاکریم که چنین مردمی داریم و ما نیز به خود می‌بالیم که پلیسِ چنین مردمی هستیم.

فرمانده جدید انتظامی استان مرکزی اظهار کرد: رمز موفقیت ما در تمامی مأموریت‌ها، بدون هیچ استثنایی، اعتماد به مردم، ایمان به خداوند متعال، تقویت خودباوری و تبعیت محض از ولایت فقیه است. 

تاجره گفت: در مجموعه فرماندهی انتظامی، سه محور برای ما بسیار حیاتی است: نخست «روحیه جهادی و بسیجی»، دوم «تبلور فرهنگ عاشورایی» و سوم «نظم و انضباط سازمانی». اگر مسئولی بتواند میان این سه اصل پیوندی محکم برقرار کند، بی‌شک در انجام مأموریت‌های خود پیروز و سربلند خواهد بود.

امنیت، اساسی‌ترین و بنیادی‌ترین رکن هر جامعه‌ است

وی تأکید کرد: لازم می‌دانم یادآوری کنم که امنیت، اساسی‌ترین و بنیادی‌ترین رکن هر جامعه‌ است؛ پس از آن عدالت و سپس رفاه قرار می‌گیرد. اگر امنیت نباشد، نه عدالتی برقرار خواهد شد و نه رفاهی معنا خواهد داشت. 

فرمانده جدید انتظامی استان مرکزی افزود: خوشبختانه در نظام مقدس جمهوری اسلامی، تأمین امنیت عمومی بر عهده نیروهای مسلح و در سطح جامعه، بر دوش پلیس است که با همدلی و همراهی سایر دستگاه‌های مرتبط با پلیس‌های تخصصی، بتوانیم بهترین پشتیبانی را انجام دهیم.

تاجره عنوان کرد: نباید جنگ ۱۲ روزه را فراموش کنیم. چه نیازی است به مثال عراق، سوریه و افغانستان بزنیم وقتی خودمان نمونه‌های زنده داریم؟ امروز بیش از هر زمان دیگری، دشمن به ما نزدیک شده؛ هزینه می‌کند، برنامه‌ریزی می‌کند و خسته هم نمی‌شود. فضای مجازی را در اختیار دارد و تلاش می‌کند فضای روانی تسلیم را در جامعه القا کند.

وی افزود: ما باید با دستگاه‌های اجرایی همکاری صددرصدی داشته باشیم. مردم از ما نمی‌پذیرند که کوچک‌ترین اختلافی میان پلیس و دستگاه‌های اجرایی، قضایی یا اطلاعاتی وجود داشته باشد. حضور مستمر میان مردم و ایستادن در کنار آنها، باید در اولویت اقدامات فرهنگی مجموعه انتظامی قرار گیرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!