حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
«علیرضا سعادتی» به تیم ملی کوراش دعوت شد
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی:

«علیرضا سعادتی» به تیم ملی کوراش دعوت شد

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: علیرضا سعادتی، ورزشکار شایسته استان مرکزی، به اردوی تیم ملی کوراش دعوت شد.

محمد مرادی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» گفت: علیرضا سعادتی، یکی از استعدادهای درخشان و ورزشکاران موفق استان مرکزی در رشته کوراش، به اردوی آمادگی تیم ملی این رشته دعوت شد.

 وی ادامه داد: ین اردو در راستای آماده‌سازی ملی‌پوشان برای رقابت‌های پیش‌رو و با حضور برترین‌های کشور، از تاریخ ۳ بهمن ماه لغایت ۱۶ بهمن ماه در شهر بجنورد برگزار خواهد شد.

 مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: عوت سعادتی به این اردو، نشان‌دهنده سطح بالای تمرینات و شایستگی‌های این ورزشکار تحت نظارت مربیان استانی است و امید می‌رود با بهره‌گیری از این فرصت، بتواند عملکردی درخشان در تیم ملی ثبت کند و پرچم استان مرکزی و کشور عزیزمان را به اهتزاز درآورد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی افزود: حضور ورزشکاران استان مرکزی در چنین رویدادهایی، علاوه بر افتخارآفرینی، می‌تواند انگیزه‌ای مضاعف برای جوانان استان در گرایش به رشته‌های جدید ورزشی باشد.

وی خاطرنشان کرد: این موفقیت، بار دیگر اهمیت سرمایه‌گذاری در ورزش رزمی و توجه به رده‌های سنی پایه را یادآور می‌شود؛ چرا که آینده تیم‌های ملی در گرو شناسایی و پرورش استعدادهایی است که امروز در اردوهای استعدادیابی فرصت بروز و شکوفایی می‌یابند.  

مرادی در پایان تأکید کرد: اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی حمایت همه‌جانبه خود را از این ورزشکاران ادامه خواهد داد تا بتوانند با آمادگی کامل در میادین بین‌المللی حاضر شوند و پرچم کشور را به اهتزاز درآورند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!