سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی:
۸۳ کنتور معیوب در استان مرکزی تعویض شد
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: در جریان ششمین مانور جهادی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی، ۸۳ کنتور معیوب شناسایی و تعویض شد تا تلفات انرژی کاهش یافته و پایداری شبکه برق تقویت شود.
محمد نیکویی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» از اجرای ششمین مانور جهادی جمعآوری برقهای غیرمجاز، کشف و تعویض کنتورهای معیوب در استان مرکزی خبر داد.
وی با اعلام این خبر اظهار کرد: این مانور در راستای اجرای طرح ملی «مهتاب» با عنوان مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق و با هدف مدیریت و کاهش تلفات شبکه برق در استان مرکزی برگزار شده است.
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اشاره به اقدامات انجامشده در جریان این مانور افزود: در این مرحله از طرح مهتاب، ۲۰۰ مورد تست و بازرسی از شبکه و تجهیزات اندازهگیری انجام شده است.
نیکویی بیان کرد: در جریان این بازرسیها، ۲۵ مورد کنتور خطادار شناسایی و ۸۳ مورد کنتور معیوب تعویض شد و در ادامه این عملیات، ۲۲ مورد انشعاب غیرمجاز برق جمعآوری و ۶۳ متر کابل غیرمجاز نیز کشف و جمعآوری شد.
وی با اشاره به تأثیر این اقدامات در کاهش ناترازی و افزایش پایداری شبکه برق تصریح کرد: در نتیجه اجرای این مانور، ۶۵ کیلووات از توان مصرفی شبکه کاهش یافته است.
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در پایان با تأکید بر تداوم این اقدامات گفت: طرح ملی مهتاب با هدف صیانت از حقوق مشترکان قانونی، کاهش تلفات انرژی و افزایش پایداری شبکه برق بهصورت مستمر در استان مرکزی ادامه خواهد یافت.
نیکویی از شهروندان نیز خواست در صورت مشاهده هرگونه استفاده غیرمجاز از برق، مراتب را از طریق سامانههای اعلامشده به صنعت برق گزارش دهند.
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!