حالت تاریک
یکشنبه, 18 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
«مسجد خبرنگار»، ابتکار تازه برای حضور نوجوانان اراکی
مسئول امور مساجد شهرستان اراک مطرح کرد:

«مسجد خبرنگار»، ابتکار تازه برای حضور نوجوانان اراکی

مسئول امور مساجد شهرستان اراک گفت: طرح «مسجد خبرنگار» با مشارکت دختران نوجوان ۵۳ مسجد اراک، زمینه‌ای برای آموزش رسانه و روایت فعالیت‌های فرهنگی مساجد توسط خود نوجوانان فراهم شده است.

محمد صالحی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» با اشاره به فرارسیدن دهه فرهنگی مسجد و با اشاره به اهمیت نقش نوجوانان در فعالیت‌های فرهنگی مساجد گفت: یکی از برنامه‌های قابل توجهی که در شهرستان اراک دنبال شده، طرح «مسجد خبرنگار» است که با محوریت دختران نوجوان فعال در مساجد اجرا می‌شود.

وی بیان کرد: تاکنون دختران نوجوان ۵۳ مسجد از مجموع ۱۸۳ مسجد شهر اراک در این طرح مشارکت کرده و آموزش‌های لازم را برای فعالیت به عنوان خبرنگار مسجد فرا گرفته‌اند.

مسئول امور مساجد شهرستان اراک عنوان کرد: برنامه‌های ویژه‌ای با محوریت ترویج فرهنگ انسان‌ساز نماز، تقویت حضور نسل جوان و نوجوان در مساجد و توانمندسازی فعالان مسجدی در سطح مساجد شهرستان اراک برگزار می‌شود.

صالحی با بیان اینکه دهه فرهنگی مسجد از ۲۱ تا ۳۰ مردادماه در مساجد شهرستان اراک برگزار خواهد شد، اظهار کرد: این ایام فرصت مناسبی برای پاسداشت جایگاه مسجد و توجه بیشتر به ظرفیت‌های فرهنگی، تربیتی و معرفتی این خانه‌های امن الهی است.

وی افزود: مسجد یکی از اساسی‌ترین موضوعات در منظومه فکری انقلاب اسلامی و جهان اسلام است و همان‌گونه که حضرت امام خمینی (ره) تأکید داشتند، مسجد جایگاه ویژه‌ای در اداره جامعه اسلامی دارد بنابراین توجه به کارکردهای مختلف مسجد نباید محدود به یک مناسبت یا دهه خاص باشد.

مسئول امور مساجد شهرستان اراک بیان کرد: یکی از محورهای مهم برنامه‌های امسال، توانمندسازی ائمه جماعات و فعالان مساجد است تا بتوانند متناسب با نیازهای روز جامعه، ارتباط مؤثرتری با مردم، به‌ویژه نسل جوان و نوجوان، برقرار کنند.

صالحی تصریح کرد: در همین راستا، موضوع توانمندسازی ائمه جماعات در حوزه فضای مجازی و رسانه نیز در دستور کار قرار گرفته است تا ائمه جماعات و فعالان عرصه مسجد با ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی بیشتر آشنا شوند و بتوانند از این بستر برای معرفی فعالیت‌های مسجد، جذب جوانان و نوجوانان و ترویج معارف دینی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: این نوجوانان اخبار و فعالیت‌های مساجد خود را با نگاه و سلیقه خاص خودشان تهیه، تنظیم و ویرایش می‌کنند و گزارش‌هایی از برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و اجتماعی مساجد ارائه می‌دهند که این موضوع می‌تواند زمینه‌ساز نقش‌آفرینی بیشتر نسل نوجوان در مدیریت فرهنگی مسجد باشد.

مسئول امور مساجد شهرستان اراک گفت: یکی دیگر از برنامه‌های مهم دهه فرهنگی مسجد، تجلیل از مساجد برتر، ائمه جماعات و هیئت امنای شاخص شهرستان اراک است که بر اساس عملکرد آنها در زمینه دعوت مردم به نماز، ایجاد ارتباط میان مردم و مسجد، جذب اقشار مختلف و به‌ویژه جوانان و همچنین تعامل با کسبه و اهالی محله انجام خواهد شد و این مراسم در هفته پیش‌رو برگزار می‌شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!