حالت تاریک
یکشنبه, 11 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
فعالیت تجهیزات تفریحی بدون تأییدیه استاندارد ممنوع است
مدیرکل استاندارد استان مرکزی:

فعالیت تجهیزات تفریحی بدون تأییدیه استاندارد ممنوع است

مدیرکل استاندارد استان مرکزی با تأکید بر الزامی بودن استاندارد و تأییدیه ایمنی تجهیزات تفریحی گفت: هیچ تجهیز تفریحی بدون دریافت تأییدیه معتبر بازرسی و رعایت الزامات استاندارد، مجاز به فعالیت نیست.

محمود نصرالهی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیاررآفتاب» با اشاره به اهمیت ایمنی تجهیزات تفریحی و مسئولیت بهره‌برداران شهربازی‌ها اظهار کرد: تأمین ایمنی تجهیزات تفریحی یک الزام قانونی است و بهره‌برداران موظفند پیش از بهره‌برداری از هر دستگاه، نسبت به دریافت تأییدیه معتبر بازرسی و اطمینان از انطباق آن با الزامات استاندارد اقدام کنند.

وی افزود: بازرسی و نظارت بر تجهیزات تفریحی به‌صورت مستمر انجام می‌شود و در این فرآیند، وضعیت ایمنی و اعتبار تأییدیه‌های تجهیزات مورد بررسی قرار می‌گیرد. تجهیزات فاقد تأییدیه معتبر یا دارای نقص و عدم انطباق، اجازه ادامه فعالیت نخواهند داشت.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی با استناد به ماده ۱۵ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد تصریح کرد: مطابق این ماده، پس از اجباری شدن استاندارد و پایان مهلت‌های قانونی، تولید، تمرکز، توزیع و فروش کالاها و خدمات مشمول بدون علامت استاندارد یا تأیید سازمان ممنوع است و با متخلفان برابر مقررات برخورد خواهد شد.

نصرالهی ادامه داد: همچنین بر اساس ماده ۱۶ همین قانون، دستگاه‌های اجرایی که مسئولیت صدور مجوز تولید کالا یا ارائه خدمات را بر عهده دارند، مکلفند هنگام صدور مجوز، متقاضیان را به رعایت استانداردها و مقررات فنی مربوط ملزم کنند.

وی با تأکید بر ضرورت شفافیت در وضعیت ایمنی تجهیزات گفت: بهره‌برداران شهربازی‌ها باید مجوز و گواهی معتبر استاندارد هر دستگاه را در محل و در معرض دید عموم نصب کنند تا خانواده‌ها پیش از استفاده، از وضعیت تأییدیه و ایمنی تجهیزات آگاهی داشته باشند.

مدیرکل استاندارد استان مرکزی خاطرنشان کرد: حفظ سلامت و ایمنی شهروندان، به‌ویژه کودکان و خانواده‌ها، خط قرمز دستگاه‌های نظارتی است و در صورت مشاهده فعالیت تجهیزات بدون تأییدیه معتبر، نقص فنی یا عدم انطباق با الزامات استاندارد، اقدامات قانونی لازم برای جلوگیری از ادامه فعالیت انجام خواهد شد.

نصرالهی در پایان تأکید کرد: نظارت بر شهربازی‌ها و تجهیزات تفریحی استان مرکزی به‌صورت مستمر ادامه دارد و در اجرای الزامات استاندارد، هیچ‌گونه اغماضی صورت نخواهد گرفت.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!