حالت تاریک
شنبه, 31 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
فرهنگ انتظار، مدیریت بی‌توجه به مردم را نمی‌پذیرد
امام جمعه ساوه:

فرهنگ انتظار، مدیریت بی‌توجه به مردم را نمی‌پذیرد

امام جمعه ساوه با تأکید بر اینکه انتظار واقعی باید زمینه‌ساز تحقق جامعه مهدوی باشد، گفت: مسئولان باید در حیطه مسئولیت خود برای حمایت از مردم و حل مشکلات آنان تلاش کنند؛ چراکه مدیریت منفک از مردم، در تضاد با فرهنگ انتظار است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر رحیمی، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به سالروز امامت حضرت ولی‌عصر(عج)، بر ضرورت توجه به نقش تربیتی و اجتماعی فرهنگ انتظار تأکید کرد.

وی با بیان اینکه انتظار حقیقی باید انسان را به سمت تحقق جامعه توحیدی و حاکمیت عدل جهانی حضرت مهدی (عج) سوق دهد، اظهار کرد: انتظار زمانی معنا پیدا می‌کند که انسان را به معرفت، خداشناسی، امانت‌داری، صداقت و دوری از منکراتی همچون دروغ، ریا و رباخواری وادار کند.

امام جمعه ساوه با تأکید بر اینکه انتظار تنها یک باور ذهنی نیست، افزود: انتظار برای حرکت معنا دارد و مسئولان نظام در هر سطحی وظیفه دارند در حیطه مسئولیت خود برای هدایت جامعه و حمایت از مردم تلاش کنند.

رحیمی ادامه داد: اگر مسئولی عالمانه از هدایت جامعه به سمت جامعه مهدوی و حمایت از مردم غفلت کند، در مسیر ضد فرهنگ انتظار حرکت کرده است و اگر این کوتاهی از روی ناآگاهی باشد، ناشی از جهل است.

وی با استناد به سیره امیرالمؤمنین (ع) در توصیه به فرمانداران و قضات، خاطرنشان کرد: مسئولان باید در میان مردم حضور داشته باشند، از مشکلات آنان آگاه شوند و برای حل گرفتاری‌های جامعه اقدام کنند.

امام جمعه ساوه با اشاره به برخی مشکلات و دغدغه‌های اجتماعی نیز گفت: بی‌توجهی به وضعیت بازار و غفلت از فرهنگ عفاف و حجاب، با مسیر جامعه مهدوی سازگار نیست و متولیان امور باید نسبت به وظایف خود احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.

رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز جهانی مسجد، مسجد را یکی از مهم‌ترین نهادهای مردمی و دینی دانست و گفت: مسجد تنها محل عبادت نیست، بلکه می‌تواند در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، اقتصادی و حتی مدیریت بحران نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: فعال شدن کارکرد اجتماعی مسجد می‌تواند زمینه‌ساز تقویت خیریه‌ها، گروه‌های جهادی، کمک به نیازمندان، اطعام مساکین و حتی کمک به ترک اعتیاد شود و در حوزه آموزشی نیز می‌توان از ظرفیت مسجد برای ارتقای سطح علمی، آموزش مهارت‌های زندگی، احکام، معارف دینی و سواد رسانه‌ای بهره گرفت.

امام جمعه ساوه در پایان تأکید کرد: مسجد اگر جایگاه واقعی خود را در جامعه پیدا کند، بسیاری از هزینه‌های مادی و معنوی از دوش مردم، جامعه و مسئولان برداشته خواهد شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!