درباره نویسنده
وصیتنامه شهید سید «علی اصغر حسینی»؛
صبر در برابر مشکلات داشته باشید

در بخشی از وصیتنامه شهید سید «علی اصغر حسینی» آمده است: در آینده در مقابل مشکلات صبر داشته باشید. الان هم علاقه دارم کوشش و سعی کنید در راه حق هیچ چیز مانع شما نشود.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام سید علی اصغر حسینی در روستای محمد آباد خمین و در سال ۱۳۳۸ متولد شد، او در سال ۱۳۶۱ ازدواج کرد و در هنگام شهادت یک پسر و یک دختر داشت، سرانجام پس از رشادتهای فراوان در لشگر ۱۷ علی بن ابی طالب و اقدامات تبلیغاتی و فرهنگی در عملیات کربلای ۵ در بیست ونهم دی ماه سال ۱۳۶۵در منطقه نهر جاسم پس از یک ساعت درگیری با دشمن به شهادت رسید و در زادگاه خود به خاک سپرده شد.
بخشی از وصیتنامه شهید:
سلام بر خانوادهٔ صابر و خداجوی شهیدان و بر مادران و همسران شهیدان که تداوم راه و حفظ خون شهیدان بر دوش آنها نهاده شده است، همسر یک طلبه بودن رسالتی بزرگ است و نقشی مهم در آینده شوهر خود دارید. شما هستید که زمینه ساز آیندهٔ فرزندان عزیزم معصومه، محمود و امین هستید. تربیت و بروز استعداد فرزند فراتر است و بر دوش شماست. در آینده در مقابل مشکلات صبر داشته باشید. الان هم علاقه دارم کوشش و سعی کنید در راه حق هیچ چیز مانع شما نشود.
شادی ارواح طیبه امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی صلوات
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- مردان حرف، نه عمل
- مراسم شب هشتم محرم هیئت جوادی اراک
- برگزاری مراسم شب هشتم هیئت عزاداری جوادی اراک
- عاشورا پیام بعثت را فریاد زد
- کارهایتان مورد رضایت خدا باشد
- سوره «بقره» آیه ۸۹ تا ۹۳
- پرواز ۶۵۵ قربانی تبعیض
- نسل جوان پرچمدار عزای حسینی شد
- امر به معروف ضامن سلامت اداری است
- مراسم سوگواری امام حسین (ع) در مسجد کوثر
- مشاهده بیشتر