حالت تاریک
شنبه, 07 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
رونق اشتغال‌زایی و تأمین کالاهای اساسی با «روستا‌بازارها»
مدیر تعاون روستایی استان مرکزی خبر داد:

رونق اشتغال‌زایی و تأمین کالاهای اساسی با «روستا‌بازارها»

مدیر تعاون روستایی استان مرکزی با اشاره به عملکرد موفق این سازمان در توزیع بدون‌وقفه کالاهای اساسی در سال گذشته، از بهره‌برداری ۲۳ روستا‌بازار در سطح استان و برنامه‌ریزی برای ایجاد ۱۸ مرکز جدید در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» جواد ملکی امروز در جمع خبرنگاران با تشریح اقدامات این سازمان در یک سال گذشته، اظهار کرد: با وجود چالش‌های موجود در تأمین و توزیع کالاهای اساسی، با برنامه‌ریزی دقیق و اقدامات صورت‌گرفته، در هیچ‌یک از مناطق استان مرکزی با کمبود کالا مواجه نبودیم و وضعیت توزیع اقلام ضروری در سطح شهرهای استان به‌طور کامل مدیریت شد.

ملکی در بخش دیگری از سخنان خود به موفقیت طرح «روستا‌بازارها» اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۲۳ باب روستا‌بازار در نقاط مختلف استان به بهره‌برداری رسید و برای سال جاری نیز جانمایی ۱۸ باب جدید در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به افتتاح‌های اخیر در هفته دولت افزود: در شهرهای محلات و تفرش شاهد افتتاح این مراکز بودیم. نکته حائز اهمیت در روستا‌بازار تفرش، ایجاد اشتغال برای حدود ۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم است که تمامی نیروهای فعال در بخش‌های مختلف آن را زنان سرپرست خانوار و تولیدکنندگان صنایع‌دستی تشکیل می‌دهند.

مدیر تعاون روستایی استان مرکزی تأکید کرد: ماهیت این روستا‌بازارها، ارائه مستقیم محصولات کشاورزی و صنایع‌دستی روستایی به مصرف‌کننده نهایی است که علاوه بر حذف واسطه‌های غیرضروری، نقش بسزایی در توانمندسازی تولیدکنندگان بومی و زنان سرپرست خانوار داشته است.

ملکی با اشاره به توسعه «روستا‌بازارها» به عنوان یکی از اقدامات مهم این سازمان گفت: در سال گذشته ۲۳ باب روستا‌بازار در سطح استان افتتاح شد و برنامه‌ریزی برای جانمایی ۱۸ باب دیگر در سال جاری انجام شده است. وی افزود: در هفته دولت، شاهد افتتاح روستا‌بازار در شهرهای محلات و تفرش بودیم که در شهرستان تفرش تنها یک مرکز، زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ۵۰ نفر از زنان سرپرست خانوار و تولیدکنندگان صنایع‌دستی را فراهم کرده است.

مدیر تعاون روستایی استان مرکزی در ادامه با تأکید بر سیاست‌های استانداری مرکزی در حمایت از باغداران، تصریح کرد: یکی از اقدامات کلیدی ما در شبکه تعاون روستایی، برنامه‌ریزی برای صادرات کشمش است. ما با رویکرد «خرید توافقی» که از منابع داخلی تشکل‌ها و شرکت‌ها تأمین می‌شود، به دنبال ظرفیت‌سازی برای صادرات این محصول به دو کشور همسایه هستیم. وی ابراز امیدواری کرد که با این اقدام، برای نخستین‌بار شاهد جهش در حوزه صادرات مستقیم محصولات کشاورزی استان باشیم.

ملکی با اذعان به محدودیت ظرفیت‌های نگهداری محصولات کشاورزی به عنوان یکی از چالش‌های اصلی، خاطرنشان کرد: برای رفع این دغدغه، کلنگ‌زنی دو مجموعه سردخانه‌ای با ظرفیت مجموعاً بیش از ۱۵ هزار تن در شهرستان شازند و میدان تره‌بار اراک انجام شده است. همچنین با احداث فاز جدید میدان تره‌بار اراک، پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۰۰ نفر اشتغال‌زایی جدید ایجاد شود. وی به راه‌اندازی کارخانه خوراک آبزیان و دام در شازند با اشتغال‌زایی ۶۰ نفر اشاره کرد و افزود: توسعه سردخانه‌ها در شهرستان‌های خنداب، شازند و اراک اولویت اصلی ما برای جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی است.

مدیر تعاون روستایی استان مرکزی در پایان با اشاره به تشکیل اتاق‌های اصناف کشاورزی استان در سال گذشته، گفت: تشکیل این اتاق‌ها گام مهمی در جهت هویت‌بخشی به بخش کشاورزی است و کشاورزان عزیز می‌توانند از ظرفیت‌های قانونی این نهاد برای پیگیری مطالبات و توسعه فعالیت‌های خود بهره‌مند شوند.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!