حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
جشنواره ملی «توانا» در اراک برگزار شد
با هدف کشف استعدادهای ورزشی جامعه نابینایان؛

جشنواره ملی «توانا» در اراک برگزار شد

جشنواره ملی «توانا» با هدف کشف و پرورش استعدادهای ورزشی جامعه نابینایان و کم‌بینایان و با حضور جمعی از مسئولان استانی در اراک برگزار و با تجلیل از برترین‌ها به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» جشنواره ملی «توانا» با هدف ارتقای نشاط اجتماعی و شناسایی استعدادهای بالقوه ورزشی افراد نابینا و کم‌بینا در چهار رشته طناب‌کشی، پنالتی گلبال، هفت‌سنگ و پرتاب گوی، به میزبانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان مرکزی روز جمعه در سالن ورزشی جانبازان اراک برگزار شد.

 این رویداد ورزشی با حضور محمد مرادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی، محمدعلی الله‌دادی، مدیرکل بهزیستی استان، ناهید مرشدی به نمایندگی از دفتر توسعه ورزش روستایی و همگانی وزارت ورزش و جوانان، و همچنین رؤسای هیأت‌های ورزش روستایی و بازی‌های بومی-محلی، نابینایان و کم‌بینایان و جانبازان و توان‌یابان پیگیری شد. حضور مسئولان کشوری و استانی در این مراسم، نشان‌دهنده اهمیت و توجه ویژه دستگاه‌های اجرایی به توسعه زیرساخت‌ها و ایجاد فرصت‌های برابر برای جامعه توان‌یابان است.

 مهدیه کریمی، رئیس هیأت ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان استان مرکزی، در حاشیه این مراسم ضمن ابراز خرسندی از استقبال پرشور ورزشکاران، اظهار داشت: این جشنواره با هدف ایجاد فضایی سرشار از نشاط، رقابت سالم و همدلی طراحی و اجرا شد و خوشبختانه با مشارکت گسترده جامعه هدف همراه بود.

 وی در تشریح دستاوردهای این دوره افزود: در پایان این رقابت‌های پرهیجان، ضمن اهدای احکام قهرمانی و جوایز به نفرات اول تا سوم هر رشته، به تمامی شرکت‌کنندگان گواهی حضور تقدیم شد تا انگیزه‌ای مضاعف برای ادامه مسیر قهرمانی و سلامت آنان ایجاد گردد.

 کریمی همچنین با اشاره به پیوند میان ورزش و ارزش‌های ایثارگری، تصریح کرد: در حاشیه این مراسم، به پاس سال‌ها تلاش، پشتکار و حضور مؤثر در عرصه‌های مختلف، از محمد ابراهیمی شاد، جانباز سرافراز و ورزشکار توانمند استان مرکزی، با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

رئیس هیأت ورزش‌های نابینایان و کم‌بینایان استان مرکزی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری این رویداد گامی مؤثر در جهت حمایت از توانمندی‌های ورزشی افراد دارای معلولیت، تقویت روحیه خودباوری و توسعه مشارکت اجتماعی این عزیزان است. امیدواریم با تداوم و استمرار چنین برنامه‌هایی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر استعدادهای ورزشی استان در سطوح ملی باشیم.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!