حالت تاریک
شنبه, 02 آبان 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
توسعه زیرساخت‌های آموزشی نیازمند همت خیرین است
آیت‌الله دری نجف‌آبادی:

توسعه زیرساخت‌های آموزشی نیازمند همت خیرین است

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: توسعه خدمات درمانی و آموزشی، جلوه‌ای از فرهنگ خدمت و نیکوکاری است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی امروز به مناسبت آئین افتتاح مدرسه اوتیسم حضرت قائم(عج) که هم‌زمان با روز اراک و با حضور فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، و جمعی از مسئولان استان مرکزی برگزار شد، با اشاره به ضرورت پاسداشت شخصیت‌های بزرگ تاریخی و تداوم فرهنگ خدمت‌رسانی به مردم، از تلاش خیرین و نیکوکاران استان در حوزه‌های درمانی و آموزشی قدردانی کرد.

وی با اشاره به فرارسیدن روز اراک و بزرگداشت امیرکبیر، اظهار کرد: در دوران قاجار شخصیت‌های بزرگی همچون میرزا عیسی قائم‌مقام، میرزا ابوالقاسم قائم‌مقام فراهانی و امیرکبیر خدمات ارزشمندی برای ایران انجام دادند که هر یک شایسته بررسی و تجلیل هستند. به‌ویژه امیرکبیر که با برخورداری از سیاست، کیاست، کفایت و درایت، برای استقلال میهن، عظمت ایران، توسعه کشور، حاکمیت عدالت و مبارزه با فساد تلاش کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به اقدامات امیرکبیر در عرصه آموزش و تربیت نیروی انسانی افزود: تأسیس دارالفنون و اعزام دانشجویان به خارج از کشور برای فراگیری دانش، مهارت و تخصص، از جمله اقدامات مهمی بود که با هدف تحول نظام آموزشی و تربیت نیروهای متخصص برای پیشرفت ایران انجام شد؛ اقداماتی که اهمیت سرمایه‌گذاری در آموزش و تربیت نسل آینده را نشان می‌دهد.

دری نجف‌آبادی در ادامه با قدردانی از اقدامات خیرین استان مرکزی، به‌ویژه محمدمهدی همتی، در حوزه سلامت و آموزش، اظهار کرد: امروز نیز باید از افرادی که با همت و احساس مسئولیت برای خدمت به مردم قدم برمی‌دارند، قدردانی کنیم. همتی در عرصه‌های مختلف اقدامات ارزشمندی انجام داده‌اند که توسعه بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک از جمله مهم‌ترین آنهاست.

وی با اشاره به نقش این بیمارستان در ارائه خدمات تخصصی به بیماران، به‌ویژه مبتلایان به سرطان، افزود: با تلاش‌های انجام‌شده، روند بازسازی و توسعه بخش‌های مختلف بیمارستان آیت‌الله خوانساری دنبال شده و گسترش خدمات جراحی و درمان بیماری‌های سرطانی و غیرسرطانی در دستور کار قرار گرفته است. امیدواریم فازهای بعدی این مجموعه نیز تکمیل شود تا مردم استان و سایر مناطق کشور از خدمات تخصصی بیشتری بهره‌مند شوند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی همچنین با اشاره به افتتاح کلینیک درمان زخم در بیمارستان آیت‌الله خوانساری گفت: راه‌اندازی این مرکز با بهره‌گیری از توان پزشکان متخصص و پرستاران، اقدامی ارزشمند در مسیر ارتقای خدمات درمانی است و می‌تواند در درمان مؤثرتر زخم‌ها و پیشگیری از عوارضی همچون قطع عضو نقش مهمی داشته باشد.

وی افتتاح مدرسه اوتیسم حضرت قائم(عج) و توسعه مراکز آموزشی ویژه را نیز از اقدامات قابل تقدیر در استان دانست و بر اهمیت فراهم کردن زمینه آموزش و توانمندسازی دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه تأکید کرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با بیان اینکه توسعه مراکز درمانی و آموزشی، حاصل تلاش جمعی مسئولان، خیرین و خدمتگزاران مردم است، تصریح کرد: همان‌گونه که امیرکبیر برای پیشرفت ایران در عرصه‌های مختلف تلاش کرد، امروز نیز باید با همت، برنامه‌ریزی و مشارکت خیرین، زمینه ارتقای خدمات عمومی و افزایش رفاه مردم را فراهم کنیم.

وی در پایان از همتی، خانواده ایشان، خیرین نیک‌اندیش و همه افرادی که در اجرای طرح‌های عام‌المنفعه استان مرکزی نقش دارند، صمیمانه قدردانی کرد و برای آنان آرزوی توفیق و سربلندی داشت.

حمایت از کودکان اوتیسم نیازمند همراهی خیران است

مهاجرانی در این مراسم، مدرسه‌سازی را فراتر از تأمین یک ساختمان آموزشی دانست و اظهار کرد: فعالیت خیران به ایجاد امید و فراهم‌کردن بستر پرورش انسان منجر می‌شود؛ انسانی که آموزش و تربیت درست او می‌تواند منشأ تغییر در جهان باشد.

وی با یادآوری این تعبیر که نجات یک انسان به معنای نجات جهان است، افزود: کودکان دارای اوتیسم به توجه ویژه نیاز دارند؛ زیرا در موارد بسیاری، نیازهای آنان کمتر دیده شده و حتی با برخوردها و نگاه‌های نامناسب اجتماعی روبه‌رو بوده‌اند.

سخنگوی دولت، رسیدگی به نیازهای آموزشی کودکان با نیازهای ویژه را از موضوعات مورد توجه دولت چهاردهم برشمرد و بیان کرد: معاون اول رئیس‌جمهور نیز برای بررسی مسائل کودکان دارای اوتیسم، نشست‌های متعددی با خانواده‌های آنان داشته است.

نقش خانواده‌ها در تداوم کار خیر

مهاجرانی با اشاره به پشتوانه خانوادگی فعالیت‌های نیکوکارانه گفت: آنچه به نام یک خیر شناخته می‌شود، تنها حاصل تلاش فردی او نیست؛ حمایت همسر و همراهی اعضای خانواده، در شکل‌گیری و ادامه این مسیر نقش اساسی دارد.

وی افزود: باید سهم خانواده‌ها را در به‌ثمررسیدن اقدامات خیرخواهانه دید و این خدمات را نتیجه همراهی مجموعه خانواده دانست.

سخنگوی دولت با تأکید بر اینکه نیکوکاران از سرمایه‌های ارزشمند جامعه هستند، تصریح کرد: اقدامات آنان در بهبود زندگی مردم اثرگذار است و پاسخ‌گویی به همه نیازهای جامعه، بدون مشارکت خیران و صرفاً با امکانات دولت امکان‌پذیر نیست.

مهاجرانی همچنین به فعال‌شدن مدرسه پیش از آیین رسمی افتتاح اشاره کرد و گفت: وقتی استفاده کودکان از یک مجموعه به زمان برگزاری مراسم وابسته نمی‌شود، نشان می‌دهد که خدمت به مردم بر تشریفات مقدم بوده است.

ساخت مدرسه تخصصی، فراتر از احداث یک فضای معمولی است

مهدی زندیه‌وکیلی  نیز در این آیین، راه‌اندازی مدرسه تخصصی اوتیسم حضرت قائم(عج) اظهار کرد: ایجاد یک مدرسه تخصصی برای کودکان دارای اوتیسم، به دلیل الزامات ویژه و هزینه‌های بالای احداث و تجهیز، کاری دشوار و در عین حال ارزشمند است.

وی افزود: آماده‌سازی چنین مجموعه‌ای به دقت و حساسیت نیاز دارد تا فضای مدرسه و امکانات آن با نیازهای آموزشی دانش‌آموزان تناسب داشته باشد.

استاندار مرکزی با اشاره به دامنه فعالیت‌های محمدمهدی همتی بیان کرد: مشارکت در ساخت مدرسه، حمایت از بیمارستان آیت‌الله خوانساری و همکاری با مجموعه توان‌بخشی آفتاب، از جمله خدمات این خیر در استان است.

زندیه وکیلی ادامه داد: این فعالیت‌ها نشان می‌دهد که مشارکت نیکوکاران می‌تواند به یک بخش محدود نماند و هم‌زمان، حوزه‌های مختلفی از نیازهای جامعه را دربر بگیرد.

وی با قدردانی از افرادی که سال‌های طولانی زندگی خود را صرف خدمت به مردم می‌کنند، خاطرنشان کرد: پشتوانه خدمات ماندگار، همت بلند و احساس مسئولیت در برابر مشکلات مردم است و پاسداشت این افراد، قدردانی از سرمایه‌های انسانی جامعه به شمار می‌رود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!