حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
تخصیص ۵۸۶۱ تن قیر برای نوسازی بافت‌های فرسوده
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی مطرح کرد:

تخصیص ۵۸۶۱ تن قیر برای نوسازی بافت‌های فرسوده

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی از تخصیص و مصرف ۵ هزار و ۸۶۱ تن قیر رایگان طی بازه زمانی ابتدای سال ۱۳۹۹ تا پایان سال مالی ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» جواد لنجابی امروز در جمع خبرنگاران در رابطه تخصیص ۵ هزار و رایگان گفت: ۸۶۱ تن این میزان قیر صرفاً برای اجرای طرح‌های آسفالت و بهسازی معابر در محلات هدف بازآفرینی شهری و بافت‌های ناکارآمد استان هزینه شده است.

وی افزود: این حجم از قیر رایگان که در اختیار شهرداری‌های استان قرار گرفته، نتیجه اجرای برنامه‌های حمایتی دولت در حوزه بازآفرینی شهری است.  

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی بیان کرد: با بهره‌گیری از این مقدار قیر، حدود یک میلیون و ۴۲۷ هزار و ۲۰۲ مترمربع از معابر درون محلات هدف بازآفرینی توسط شهرداری‌ها آسفالت و مرمت شده است که نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی ساکنان و تسهیل تردد دارد.

لنجابی با اشاره به اعتبار هزینه‌شده برای این طرح‌ها عنوان کرد: مجموع اعتبار هزینه‌شده جهت اجرای عملیات آسفالت و بهسازی معابر در این محلات تاکنون بالغ بر ۶۵ میلیارد تومان بوده که شامل هزینه‌های حمل، پخش و اجرای آسفالت و نیز آماده‌سازی بستر معابر است.  

وی خاطرنشان کرد: این اقدامات در راستای سیاست‌های ملی بازآفرینی شهری، ساماندهی بافت‌های فرسوده، افزایش رضایتمندی شهروندان و کاهش مخاطرات ناشی از فرسودگی زیرساخت‌ها صورت گرفته است و روند اجرا کماکان ادامه دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی با اشاره به تخصیص اعتبارات و قیر سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: برای سال مالی ۱۴۰۴ و همچنین برنامه سال ۱۴۰۵، اعتباری معادل ۲۷۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال پیش‌بینی شده که معادل سهمیه قیر حدود ۲ هزار و ۶۰۰ تن خواهد بود. این میزان قیر نیز بر اساس اولویت‌بندی محلات هدف بازآفرینی (با تأکید بر بافت‌های تاریخی، فرسوده و ناکارآمد میانی) میان شهرداری‌های استان توزیع خواهد شد تا عملیات آسفالت در محله‌های باقی‌مانده تکمیل گردد.

لنجابی در پایان با قدردانی از همکاری شهرداری‌ها و پیگیری مستمر دفام بازآفرینی اداره کل راه و شهرسازی استان، با اظهار امیدواری تأکید کرد: با ادامه این حمایت‌ها، طی دو سال آینده گام بلندی در راستای نوسازی بافت‌های فرسوده و ارتقای زیرساخت‌های شهری استان مرکزی برداشته شود.

وی در پایان تصریح کرد: این گزارش نشان‌دهنده عزم جدی نهادهای متولی برای بهبود محله‌های کم‌برخوردار است؛ جایی که آسفالت معابر نه تنها به زیبایی شهری، بلکه به دسترسی بهتر، افزایش ایمنی و بالا رفتن ارزش املاک کمک شایانی می‌کند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!