درباره نویسنده
وصیتنامه شهید سید «مجتبی پژمان»؛
بیشتر به اسلام فکر کنید

در بخشی از وصیتنامه شهید سید «مجتبی پژمان» آمده است: شما اگر صالح نباشید اسلام را بد نام نمودهاید. این خواست برادر شهیدتان است. او از شما میخواهد بیشتر به اسلام فکر کنید.
به گزارش« دیار آفتاب» شهید والامقام سید مجتبی پژمان در بیستم مردادماه سال ۱۳۴۱ در شهر اراک و در یک خانواده مذهبی، دیدگان زیبای خود را به جهان گشود، آبان ماه سال ۱۳۵۹ بود که تعداد ۱۲۰ یا ۱۳۰ نفر از بچههای سپاه اراک و نیروهای داوطلب مردمی که از کارکنان کارخانجات و بعضی ادارات بودند، عازم جبهه خوزستان شدند، سراناج پس از رشادتهای فراوان در ۱۹ آذر ۱۳۵۹ در عملیات فارسیات و در منطقه کوی ذوالفقاری به شهادت رسید، پیکر مطهرش را در گلزار مطهر شهدیا اراک به خاک سپردند.
بخشی از وصیتنامه شهید:
والله دنیا بیارزش است. این قدر دنبال مال دنیا نروید. بیایید و ایثار داشته باشید. هر یک از اعمال شما اگر غلط باشد به اسم اسلام تمام خواهد شد. شما اگر صالح نباشید اسلام را بد نام نمودهاید. این خواست برادر شهیدتان است. او از شما میخواهد بیشتر به اسلام فکر کنید. ببینید در اطراف شما چه میگذرد. این قدر بیتفاوت نباشید.
شادی ارواح طیبه امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی صلوات
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- مردان حرف، نه عمل
- مراسم شب هشتم محرم هیئت جوادی اراک
- برگزاری مراسم شب هشتم هیئت عزاداری جوادی اراک
- عاشورا پیام بعثت را فریاد زد
- کارهایتان مورد رضایت خدا باشد
- سوره «بقره» آیه ۸۹ تا ۹۳
- پرواز ۶۵۵ قربانی تبعیض
- نسل جوان پرچمدار عزای حسینی شد
- امر به معروف ضامن سلامت اداری است
- مراسم سوگواری امام حسین (ع) در مسجد کوثر
- مشاهده بیشتر