حالت تاریک
چهارشنبه, 10 تیر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
اولویت استعدادیابی و آمایش سرزمینی در ورزش‌های رزمی
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی مطرح کرد:

اولویت استعدادیابی و آمایش سرزمینی در ورزش‌های رزمی

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی بر اولویت استعدادیابی و آمایش سرزمینی در ورزش‌های رزمی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از روابط‌عمومی ورزش و جوانان محمد مرادی با اشاره به اهمیت راهبردی این هیئت، بر ضرورت اتخاذ رویکردهای مدیریتی نوین تأکید کرد.

وی با بیان اینکه هیئت انجمن‌های ورزش‌های رزمی با پوشش ۱۳۲ سبک فعال، پراستقبال‌ترین و پرجمعیت‌ترین هیأت ورزشی استان از نظر تعداد رشته‌ها محسوب می‌شود، اظهار داشت که رسیدگی یکسان به تمامی رشته‌ها منطقی نیست. 

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی ضرورت اجرای آمایش سرزمینی را برای تخصیص بهینه منابع عنوان کرد و گفت تمرکز باید بر رشته‌هایی باشد که پتانسیل کسب جایگاه بین‌المللی دارند؛ میزبانی موفق مسابقات MMA نیز شاهدی بر درستی این رویکرد راهبردی بود.

 مرادی برتوسعه پایدارآموزش و استعدادیابی در رده‌های سنی پایین تأکید کرد و بیان داشت: توسعه واقعی در گرو توجه ویژه به رده سنی پایه ۸ تا ۱۱ سال است. استعدادیابی فعال و تشکیل تیم‌های منتخب در این سنین، ضامن بقای رشته‌های رزمی در ۲۰ سال آینده خواهد بود و کوتاهی در این زمینه ما را با بحران شدید مواجه خواهد کرد

وی همچنین ارتقاء اخیر فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی به گروه ۱ (فدراسیون‌های استراتژیک کشور) را تبریک گفت و تعهد اداره کل ورزش و جوانان استان را برای حمایت صددرصدی از برنامه‌های آموزشی هیأت، به‌ویژه در زمینه دعوت از مدرسین و مربیان برجسته کشوری جهت ارتقاء سطح فنی، اعلام نمود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!