حالت تاریک
شنبه, 02 آبان 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
اهدای ۲۰۰۰ بسته معیشتی به خانواده‌های کم‌توان اراکی
همزمان با رزمایش جان‌فدا صورت گرفت؛

اهدای ۲۰۰۰ بسته معیشتی به خانواده‌های کم‌توان اراکی

همزمان با رزمایش جان‌فدا و مرکزی ایران ۲ هزار بسته کمک معیشتی برای ۲ هزار خانواده کم‌توان اراکی آماده شده و توزیع می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به همت صنعت و اصناف شهر اراک و به مناسبت رزمایش جان‌فدا و مرکزی ایران ۲ هزار بسته معیشتی اقلام مصرفی خوراکی برای ۲ هزار خانواده کم‌توان شهر اراک تهیه شده و توزیع می‌شود.

 آیت‌الله قربانعلی دری‌نجف‌آبادی عصر امروز در رزمایش مواسات و کمک مومنانه در اراک به اقدامات حمایتی و محرومیت‌زدایی اشاره کرد و افزود: کمک‌های انسان‌دوستانه و حمایت از خانواده‌های نیازمند باید با جدیت ادامه یابد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در روز اراک با اشاره به پیشینه تاریخی، علمی و فرهنگی، استان مرکزی را سرزمین شخصیت‌های بزرگ و تاریخ‌ساز دانست و بر ضرورت حفظ وحدت، تقویت همبستگی اجتماعی و تداوم اقدامات جهادی و خدمات‌رسانی به مردم تأکید کرد. 

دری‌نجف‌آبادی با گرامیداشت یاد و خاطره مفاخر استان مرکزی، از امیرکبیر، قائم‌مقام فراهانی، ملا فتحعلی سلطان‌آبادی و کربلایی کاظم ساروقی به‌عنوان چهره‌های برجسته تاریخ و فرهنگ ایران یاد کرد و گفت: ظرفیت‌های علمی و معنوی استان مرکزی بسیار گسترده است و باید این سرمایه‌های ارزشمند بیش از گذشته به نسل جوان معرفی شوند.

وی با اشاره به ماجرای کربلایی کاظم ساروقی و حافظه شگفت‌انگیز قرآنی وی، بر ضرورت بازشناسی شخصیت‌های کمتر شناخته‌شده استان تأکید کرد و افزود: بزرگان این سرزمین بخشی از هویت تاریخی و معنوی ایران هستند و معرفی آثار و اندیشه‌های آنان نیازمند پژوهش، برنامه‌ریزی و فعالیت‌های فرهنگی مستمر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به جایگاه علمی و معنوی امام خمینی (ره) بر اهمیت تبیین آثار و اندیشه‌های ایشان تأکید کرد و گفت: میراث فکری بزرگان باید با بهره‌گیری از استادان متخصص و پژوهشگران توانمند، به‌درستی بررسی و به جامعه معرفی شود.

دری‌نجف‌آبادی با قدردانی از حضور مردم اراک در اجتماعات شبانه میدان شهدا، این حضور را نشانه‌ای از روحیه همبستگی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی مردم دانست و از مشارکت نیروهای سپاه، ارتش، بسیج، ورزشکاران، دانشگاهیان و اقشار مختلف مردم در برنامه‌های مردمی و خدمات‌رسانی قدردانی کرد.

وی با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان و حفظ وحدت ملی، از بازاریان، فعالان اقتصادی و همه اقشار جامعه خواست برای عبور از مشکلات و تحقق اهداف کشور، با همدلی و مشارکت بیشتر در کنار یکدیگر باشند.

اصناف و بسیجیان استان مرکزی پای کار کمک مؤمنانه در اراک

صابر حیدری فرمانده سپاه ناحیه اراک با اشاره به اجرای این رزمایش با هدف حمایت از خانواده‌های نیازمند، گفت: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و خدمت‌رسانی به اقشار کم‌برخوردار جامعه، ۲ هزار بسته معیشتی با مشارکت اصناف استان مرکزی، بسیجیان و مجموعه‌های همکار تهیه شده است تا به دست خانواده‌های نیازمند برسد.

وی با بیان اینکه این اقدام با محوریت نام و یاد شهدای والامقام انجام شده است، اظهار کرد: هدف اصلی ما از برگزاری این رزمایش، انجام خدمتی هرچند کوچک به ولی‌نعمتان جامعه و خانواده‌هایی است که نیازمند حمایت و همراهی هستند.

فرمانده سپاه ناحیه اراک عنوان کرد: تلاش کردیم هر بسته معیشتی به نام یک شهید مزین شود تا ضمن کمک به رفع بخشی از نیازهای معیشتی خانواده‌ها، فرهنگ ایثار، فداکاری و نوع‌دوستی شهدا نیز در جامعه زنده نگه داشته شود.

حیدری افزود: تهیه و آماده‌سازی این تعداد بسته معیشتی با همراهی و مشارکت اصناف استان مرکزی، اداره‌کل مربوطه، حوزه‌های بسیج و دیگر مجموعه‌ها و افرادی که در این حرکت خداپسندانه سهیم بودند، محقق شد. بی‌تردید، همدلی و مشارکت مردم و مجموعه‌های خدمت‌رسان نقش مهمی در گسترش فعالیت‌های محرومیت‌زدایی و حمایت از خانواده‌های کم‌برخوردار دارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!