درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «مرتضی امیری»؛
امام خمینی (ره) را تنها نگذارید

در بخشی از وصیتنامه شهید «مرتضی امیری» آمده است: امام خمینی (ره) را تنها نگذارید و گوش به فرمان این رهبر کبیر و عزیز باشید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام مرتضی امیری در سال ۱۳۳۹ در روستای سیاوشان، از توابع شهرستان آشتیان در دل خانوادهای مذهبی و روستایی که اهل دین بودند پا به عرصه وجود گذاشت.
در زمان جنگ تحمیلی مرتضی در جبهه به عنوان آر پی جی زن مشغول به خدمت شد و در نهایت مظلومیت در بیست و سوم فروردینماه سال ۱۳۶۲ در شمال پیچ انگیزه در عملیات والفجر یک بر اثر اصابت سه تیر به شکم و قلبش به شهادت رسید.
پیکر مطهر بسیجی شهید را در روستای سیاوشان به خاک سپردند. برادرش علیاصغر نیز در عملیات خیبر در اسفندماه سال ۱۳۶۲ در جزیرهمجنون به شهادت رسید.
بخشی از وصیتنامه شهید: ای دوستان و آشنایان و بندگان خدا بهوش و بیدار باشید و امام خمینی (ره) را تنها نگذارید و گوش به فرمان این رهبر کبیر و عزیز باشید در هر وقت و هر جا دین حق را یاری کنید که شما از مردمان کوفه نیستید.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- عاشورا پیام بعثت را فریاد زد
- کارهایتان مورد رضایت خدا باشد
- سوره «بقره» آیه ۸۹ تا ۹۳
- پرواز ۶۵۵ قربانی تبعیض
- نسل جوان پرچمدار عزای حسینی شد
- امر به معروف ضامن سلامت اداری است
- مراسم سوگواری امام حسین (ع) در مسجد کوثر
- پرواز ۶۵۵ نماد دشمنی آمریکا با ایران است
- سوگواره شب هفتم محرم در اراک
- خیزش گرد و خاک در برخی استانها
- مشاهده بیشتر