حالت تاریک
چهارشنبه, 27 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
امامت منصبی الهی است
نماينده ولى‌فقيه در استان مركزى:

امامت منصبی الهی است

نماينده ولى‌فقيه در استان مركزى با تسلیت شهادت امام جواد(ع) گفت: امامت پست بشری و انتخابی نیست و امام جواد(ع) جوان‌ترین و از مظلوم‌ترین امامان بود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پايگاه خبرى تحليلى «ديار آفتاب» آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی، امروز در درس خارج خود با تسلیت سالروز شهادت امام جواد(ع)، بر الهی و انتصابی بودن امامت تأکید کرد و گفت: امام جواد(ع) جوان‌ترین و از مظلوم‌ترین امامان است. قدرشناسی از معارف اهل‌بیت(ع)، قرآن و تداوم این مسیر با توکل بر خدا ضرورت دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی به تشریح جایگاه بلند ائمه معصومین(ع) پرداخت و با اشاره به ویژگی‌های ممتاز آن حضرت، بر اهمیت شناخت دقیق مقام امامت در معارف اسلامی تأکید کرد و افزود: این مناسبت فرصتی برای بازخوانی منزلت اهل‌بیت(ع) است.

وی با اشاره به سال ولادت و شهادت امام جواد(ع) در ۱۹۵ و ۲۲۰ هجری قمری، اظهار کرد: آن حضرت جوان‌ترین امام در میان ائمه معصومین(ع) بودند و در عین حال از مظلوم‌ترین امامان نیز به شمار می‌روند. عمر شریف امام جواد(ع) تنها ۲۵ سال و چند ماه بود و همین عمر کوتاه، جلوه‌ای از مظلومیت ایشان را نشان می‌دهد.

درى‌نجف‌آبادى در ادامه با تأکید بر حقیقت امامت، این مقام را جایگاهی صرفاً بشری و انتخابی ندانست و تصریح کرد: امامت، منصبی الهی، ملکوتی و انتصابی است و نباید آن را با معیارهای رایج انسانی و سیاسی سنجید. فهم درست این حقیقت، درک جایگاه امامان معصوم(ع) را برای جامعه اسلامی عمیق‌تر و روشن‌تر می‌سازد و راه هدایت را مشخص می‌کند.

نماينده ولى‌فقيه در استان مركزى همچنین با اشاره به روایتی درباره سه واعظ برای مؤمن، گفت: انسان باید از واعظ درونی خود بهره ببرد، حق را از سوی دیگران بپذیرد و از توفیق الهی نیز برخوردار باشد. انسان مؤمن باید نسبت به خود دلسوز، فرصت‌شناس و قدرشناس باشد تا بتواند مسیر رشد و تعالی را به‌درستی طی کند.

وی سفره معارف اهل‌بیت(ع) و قرآن کریم را سفره‌ای گسترده و پربرکت برای امت اسلامی توصیف کرد و افزود: امروز انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران از این خوان گسترده معنوی بهره‌مند هستند. وظیفه همگان، صیانت از این نعمت بزرگ، پاسداری از ارزش‌های دینی و ادامه راه اهل‌بیت(ع) با توکل بر خداوند متعال است.

درى‌نجف‌آبادى با تمجید از فرماندهان شهیدی همچون شهید موسوی، شهید سلامی و شهید باقری، به معیارهای امیرالمؤمنین(ع) برای گزینش مسئولان و کارگزاران اشاره کرد و بيان كرد: در دستگاه‌های اجرایی و فرماندهی باید افرادی به‌کار گرفته شوند که از نظر خدا، رسول و امام، پاک‌ترین انسان‌ها باشند و بالاترین درجه تقوا را دارا باشند.

انتهاى خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!