حالت تاریک
سه‌شنبه, 16 تیر 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن دیار آفتاب | diyareaftab.ir هستید؟
اقیانوس بی‌کران مردم در وداع با رهبر شهید
تجدید میثاق در «دیار کریمه اهل‌بیت»؛

اقیانوس بی‌کران مردم در وداع با رهبر شهید

سیل خروشان دلدادگان از جای‌جای ایران اسلامی و نمایندگان کشورهای مختلف، در قم گرد هم آمدند تا در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت‌الله سید علی حسینی خامنه‌ای، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب تجدید بیعت کنند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» هنوز سپیده صبح سه‌شنبه به کمال نرسیده بود که «مسجد مقدس جمکران» به کانون تپنده قلب‌های مشتاق تبدیل شد.

از ساعات‌ها پیش از آغاز مراسم، خیابان‌های منتهی به این میعادگاه، شاهد حضور موج‌های انسانی بود که با چشمانی اشک‌بار و دستانی بر سینه، برای آخرین وداع با رهبر شهید خود گام برمی‌داشتند.

فضای شهر قم، عطر و بویی متفاوت داشت؛ ترکیبی از حزن عمیق شهادت و حماسه‌ی ایستادگی. مردم از اقصی‌نقاط کشور، از روستاهای دورافتاده تا کلان‌شهرها، با پای پیاده و سواره، خود را به قم رسانده بودند تا در این وداع تاریخی سهیم باشند.

حضور پرشور زائران و مجاوران، نمادی از وحدت ملی بود که در سخت‌ترین شرایط، نمایان شد. حضور شخصیت‌ها و مهمانان خارجی که برای ادای احترام به این عالم مجاهد و رهبر نستوه به ایران آمده بودند، نشان‌دهنده ابعاد بین‌المللی شخصیت و تأثیرگذاری این رهبر شهید در جبهه مقاومت و جهان اسلام بود.

 

دقایقی پس از اقامه نماز صبح، سکوت باشکوهی بر صحن مسجد مقدس جمکران حکم‌فرما شد. با ورود پیکر مطهر رهبر شهید به جایگاه، صدای ضجه‌ها و نوحه‌خوانی‌های مردم در آسمان قم طنین‌انداز گشت.

 لحظه‌ای که پیکر آن عزیز سفرکرده برای اقامه نماز آماده شد، چشم‌ها به قامت استوار آیت‌الله جوادی آملی دوخته شد. با تکبیرهای ایشان، نماز بر پیکر مطهر اقامه گردید؛ نمازی که گویی فراتر از یک آیین مذهبی، عهدی دوباره میان امت و امامت بود. در آن لحظات روحانی، کلمات و آیات قرائت شده، گواه بر پاداش مجاهدت‌های بی‌وقفه آن رهبر فرزانه بود.

پس از اقامه نماز، تشییع پیکر مطهر رهبر شهید و خانواده ایشان از مسیر بلوار پیامبر اعظم (ص) به سمت حرم مطهر حضرت معصومه (س) آغاز شد. بلواری که خود نماد پیوند جمکران به حرم کریمه است، این بار به «مسیر عشق» تبدیل شده بود.

 تشییع‌کنندگان، با سردادن شعارهای «لبیک یا خامنه‌ای» و «شهید راه حق، راهت ادامه دارد»، خشم و نفرت خود را از عاملان این ترور ناجوانمردانه ابراز کردند و بر تداوم مسیر ایشان تأکید ورزیدند.

در طول مسیر، هر گوشه و کنار، شاهد صحنه‌هایی از عشق‌ورزی مردم بود. پیر و جوان، زن و مرد، با سربندهای منقش به نام اهل‌بیت (ع) و تصاویر رهبر شهید، در گرمای فزاینده و جمعیت متراکم، گام برمی‌داشتند تا سهمی در همراهی این پیکر مطهر داشته باشند. حضور جوانانی که نسل‌های پس از انقلاب بودند و با اشتیاقی وصف‌ناپذیر بر سر و سینه می‌زدند، پیامی روشن برای دشمنان داشت: «اگرچه رهبرمان را شهید کردید، اما مکتب او در روح این ملت زنده است».

تحلیل‌گران سیاسی و ناظران بین‌المللی که در این مراسم حضور داشتند، از حجم گسترده جمعیت و انضباط خودجوش مردم شگفت‌زده بودند.

 این حضور میلیونی در قم، تنها یک مراسم تشییع نبود؛ بلکه یک رفراندوم ملی برای تأیید راه و آرمان‌های رهبر شهید بود. این بلوار پیامبر اعظم (ص) دیگر تنها یک جاده نیست، بلکه حالا به مکانی مقدس برای عبور پیکر کسی تبدیل شده است که عمر خود را در راه احیای دین و کرامت ملت ایران صرف کرد.

مراسم امروز، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی بود. پیامی که از قم در این صبح سه‌شنبه صادر شد، حاوی این مضمون بود که با وجود فقدان فیزیکی رهبر شهید، جریان فکری و مسیر عدالت‌خواهی و استقلال‌طلبی که او ترسیم کرد، با عزم راسخ این ملت به پیش خواهد رفت.

در پایان، می‌توان گفت که مردم ایران در «دیار کریمه اهل‌بیت»، نه تنها با یک رهبر، بلکه با یک آرمان بلند وداع کردند؛ آرمانی که در خون شهید جاویدان، آیت‌الله خامنه‌ای، به نهالی تنومند بدل گشته و ریشه‌های آن در اعماق تاریخ این سرزمین نفوذ کرده است.

انتهای خبر/      

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!