افت ۳۰ درصدی خرید گندم نسبت به سال قبل/ گندم های وارداتی در حال ترخیص از گمرک خنجر از پشت واردات چی‌ها به پیکره بی جان هپکو / دامپتراک‌هایی وارد می‌شود که هپکو توان تولیدشان را دارد پاداش‌های ۱۲ میلیون تومانی ماهانه یک سازمان دولتی به مدیرانش/ دولت آینده باید هزینه‌های دولت روحانی را پرداخت کند فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟| ۲۰ راهبرد برای مدیریت صحیح شبکه های اجتماعی روحانی زمین سوخته اقتصاد را تحویل دولت بعدی می دهد/ تئوری های غربی در اقتصاد اسلامی جایگاهی ندارد اهالی فرهنگ چه انتظاراتی از وزیر فرهنگ و ارشاد دولت جدید دارند؟ بازگشت رونق اقتصادی با راه‌اندازی مجدد مجتمع فولاد ارومیه محقق می‌شود/ مصادره اموال فولاد؛ شایعه یا واقعیت!؟ هر جا کار را منوط به غرب کردید ناموفق بود هر جا بدون اعتماد به غرب بود پیش رفتید/ در این دولت معلوم شد اعتماد به غرب جواب نمی‌دهد رزمایش رصد و پایش مصرف برق ادارات، اصناف و مساجد استان مرکزی آخرین تغییرات طرح شفافیت آرا/ ارائه فایل صوتی جلسات هیات رئیسه به نمایندگان
چهارشنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۷
کد خبر: 39308
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷

اینفوگرافیک/ سرطان، پیامد محصولات‌غذایی نیترات‌دار

نیترات موجود در سبزیجات، سرطان ‌زاست / کارشناسان در سال‌های اخیر نسبت به‌وجود نیترات در سبزیجات به‌دلیل استفاده از کودهای شیمیایی در کشاورزی ابراز نگرانی کرده‌اند. تجمع نیترات در سبزی‌های برگی بیشتر از سبزی‌های میوه‌ای و پیازی است و از آنجا که نیترات باعث بیماری‌هایی از قبیل کم‌خونی، سقط‌جنین و انواع سرطان‌ها می‌شود، ساقه وسط سبزیجاتی مثل کاهو را نباید خورد. در میوه‌ها و سبزی‌های میوه‌ای، مشکل زیادی از نظر تجمع نیترات وجود ندارد و مشکل اصلی بیشتر در سبزی‌هایی است که اندام رویشی آنها مصرف می‌شود.

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از تسنیم-

اینفوگرافیک/ سرطان پیامد محصولات‌غذایی نیترات‌دار

انتهای پیام/م

captcha
آخرین اخبار