درباره نویسنده
در عملیات مشترک پلیس مرکزی و تهران؛
۲۱ کیلوگرم تریاک کشف شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی از یک عملیات مشترک پلیس مرکزی و تهران بزرگ خبر داد و گفت: در این عملیات ۲۱ کیلو و ۱۵۰ گرم تریاک کشف و چهار متهم دستگیر شدند.
نورالدین ناظمی، در گفتگو با «دیار آفتاب»؛ اظهار کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی مشترک مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر مرکزی و تهران بزرگ، بر روی عناصر تهیه و توزیع مواد مخدر، مشخص شد که یکی از قاچاقچیان عمده مواد مخدر با مشارکت دیگر همدستانش، قصد انتقال یک محموله مواد مخدر از یکی از استانهای جنوبی به مقصد تهران را دارند.
این مقام انتظامی ادامه داد: با تکمیل تحقیقات میدانی مأموران، مشخص شد که این قاچاقچی قصد دارد محموله مواد مخدر مورد نظر را بوسیله یک دستگاه اتوبوس مسافربری به تهران منتقل و در ترمینال مسافربری تحویل فرد دیگری نماید.
وی با اشاره به اقدامات فنی و همکاری مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی و تهران بزرگ در این رابطه اظهار داشت: پس از جابجایی محموله مواد مخدر از اتوبوس به یکدستگاه سواری پژو پارس، مأموران وارد عمل شده و در یک عملیات غافلگیرانه چهار متهم را دستگیر کردند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی در پایان با اشاره به کشف ۲۱ کیلو و ۱۵۰ گرم تریاک در بازرسی از خودروی سواری توقیفی افزود: چهار متهم دستگیر شده در این عملیات مشترک پلیسی، پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- فرمانده سپاه ناحیه خمین معرفی شد
آخرین اخبار
- خفتگان، از خواب غفلت بیدار شوند
- سوره «کافرون» و «نصر»
- شکوه بدرقه شهیدان «زینلی» در تفرش
- بدرقه شهیدان «زینلی» به منزل ابدی در تفرش
- ۶ پاسدار در خمین به شهادت رسیدند
- همراهی مردم فراتر از انتظار دشمنان است
- نبرد با قلم؛ واکنش هنری به تهدیدات دشمن
- وعده صادق ۳ نبرد تمامعیار میان ارادههای واقعی
- شهادت مظلومانه کودکان جنایت آشکار علیه بشریت است
- مشکلی در تأمین کالاهای اساسی نداریم
- مشاهده بیشتر