رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
فرمانده انتظامی استان مرکزی:

شهدا برای کشور عزت و سربلندی آفریدند

فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: شهدا با نثار جان خود، برای کشور عزت و سربلندی آفریدند.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ فرمانده انتظامی استان به همراه فرمانده انتظامی شهرستان شازند، با خانواده شهیدان «مجتبی مقصودی» و «امین سربندی» دیدار کرد. 

«هادی رفیعی کیا» در دیدار با خانواده شهیدان «مجتبی مقصودی» و «امین سربندی» اظهار داشت: فرزندان شما راه درستی رفته‌اند و این بسیار مهم است، این عزیزان برای کشور و خانواده خود عزت و سربلندی آفریدند. 

وی افزود: شهدا زنده هستند و نزد خداوند متعال روزی می‌خورند و روح فرزند شما در این خانواده وجود دارد و شما را شفاعت می‌کند و این به‌واسطه خون این شهداست. 

فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: توکل و توسل و شأن خانواده شهدا طوری است که نزد خداوند و حضرت رسول اکرم(ص) آبرو دارند و توکل و توسل است که باعث می‌شود به خداوند نزدیک شویم و این موضوع مهم است و نباید ناامید شویم. 

گفتنی است، شهید «مجتبی مقصودی» در سال ۱۳۶۱ در دیوان دره بر اثر اصابت گلوله دشمنان بعثی به شهادت رسید و شهید «امین سربندی» در ۲۴ آبان ۱۳۹۶ در حین انجام‌وظیفه بر اثر برخورد عمدی خودرو قاچاقچیان کالا با وی در محور آستانه – شازند به شهادت رسید.

1402-06-26 12:19 شماره خبر : 199

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.