درباره نویسنده
مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه عنوان کرد؛
خواص توت فرنگی ضد سرطان و بیماریهای قلبی

مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، در ارتباط با خواص توت فرنگی و همچنین احتیاط در خوردن این میوه، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از خبرگزاری مهر، مینا کاویانی، توت فرنگی را میوهای خوشرنگ، خوش طعم و بسیار محبوب از خانواده گلسرخیان برشمرد و گفت: این میوه کمکالری منبع غنی مواد معدنی و ویتامینهای سودمند برای سلامتی است.
وی افزود: مواد گیاهی موجود در توت فرنگی شامل فلاونوئیدها از جمله آنتوسیانین و کاتچین، اسیدهای فنولیک، تانینها و رزوراترول است و این ترکیبات خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی دارند.
کاویانی با اشاره به نتایج پژوهشهای علمی، گفت: مصرف توت فرنگی در پیشگیری از سرطان، پیری، التهاب و بیماریهای عصبی مؤثر است. توت فرنگی دارای قدرت آنتی اکسیدانی بالایی است و از نظر شاخص ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن بسیار بالا است و میتواند خطر بیماریهای سرطان و قلبی عروقی را کاهش دهد.
وی، توت فرنگی را غنی از ویتامین C دانست و افزود: هر ۱۰۰ گرم توت فرنگی با داشتن ۸/۵۸ میلیگرم ویتامین سی میتواند حدود ۹۸ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین کند. در این میوه نیز مانند توت، علاوه بر ویتامین C، آنتی اکسیدانهای دیگری مانند ویتامین E، بتاکاروتن (پیشساز ویتامین A)، لوتئین و گزانتین یافت میشود.
به گفته کاویانی، توت فرنگی سرشار از ویتامینهای گروه B مانند B۲، PP, B۶ و فولات است و مقادیر نسبتاً بالایی از مواد معدنی شامل پتاسیم، منگنز، فلوراید، مس، آهن و ید را داراست.
وی با اشاره به نقش این میوه در تنظیم قندخون، افزود: یکی از خواص توت فرنگی کمک به تنظیم بهتر قند خون است. محققان بر این باورند که با مصرف توت فرنگی به ویژه پس از مصرف یک وعده غذایی، تنظیم قند خون و انسولین بهتر انجام میشود.
کاویانی، شاخص قندی توت فرنگی را ۴۰ عنوان کرد که به نسبت پایین است یعنی توت فرنگی باعث افزایش ناگهانی قند خون نشده و در نتیجه برای افراد مبتلا به دیابت کمخطر تلقی میشود.
وی، فیبر غذایی را ماده دیگری برشمرد که در توت فرنگی به مقدار مناسبی وجود دارد و یادآور شد: مصرف توت فرنگی عبور مواد غذایی از دستگاه گوارش را تسهیل کرده و به دفع مواد مضر و زائد کمک میکند.
موارد احتیاط مصرف توت فرنگی
مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه با اشاره به موارد احتیاط در مصرف توت فرنگی، گفت: حساسیت به توت فرنگی ممکن است در بعضی افراد به ویژه کودکان دیده شود.
به گفته وی، ورم و قرمزی در ناحیه دهان، لبها و زبان، اگزما، کهیر، سردرد، آبریزش بینی، خارش چشمها، وزوز گوشها، ناراحتی گوارشی، افسردگی، بیشفعالی و بیخوابی برخی از نشانههای حساسیت به توت فرنگی است و افرادی که به توت فرنگی حساسیت دارند، باید از مصرف آن پرهیز کنند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- افزایش ۲۲ درصدی نرخ نان در استان مرکزی
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
آخرین اخبار
- ولایتفقیه چراغ راه هدایت است
- سوره «نساء» آیه ۹۵ تا ۱۰۱
- تحویل ۳۴ هزار واحد مسکن به نیروهای مسلح
- مشکل کمبود زمین در اراک جدی است
- نمایشگاه اسوه پایگاههای بسیج در مرکزی برگزار میشود
- تقویت قدرت دفاعی با همکاری سپاه و ارتش
- کلنگزنی پروژه ۳۶۰ واحدی کوی سجادیه در اراک
- ثبت ۱۰ هزار مگاوات تقاضای سرمایهگذاری نیروگاه خورشیدی
- اراک؛ شهری با ظرفیتهای ملی و فراملی است
- گردشگری محور توسعه اقتصادی در شهرهای تاریخی است
- مشاهده بیشتر