درباره نویسنده
نماینده ولیفقیه در سپاه روحالله مطرح کرد:
جهش اقتصادی دولت رئیسی در توفان تحریمها

نماینده ولیفقیه در سپاه روحالله استان مرکزی گفت: اقتصاد ایران در دولت شهید رئیسی در میانه توفان تحریمها و چالشهای اقتصادی، جهش چشمگیری را در بخشهای مختلف تجربه کرد.
حجتالاسلام سید محسن حسینیدیباجی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» با اشاره به دستاوردهای اقتصادی دولت شهید رئیسی در مدت دو سال و هشت ماه، گفت: دولت شهید رئیسی با عزم راسخی وارد عرصه خدمت شد. این دولت نرخ تورم افسارگسیخته ۶۰ درصد را به ۳۱ درصد کاهش داد و نرخ بیکاری با ایجاد فرصتهای شغلی به کمترین سطح تاریخی خود یعنی ۸/۸ درصد در تابستان ۱۴۰۲ رسید.
نماینده ولیفقیه در سپاه روحالله استان مرکزی بیان کرد: تولید نفت به ۳ میلیون بشکه در روز افزایش پیدا کرد و جایگاه ایران در اوپک احیا شد.
وی افزود: درآمدهای ارزی و تولید ناخالص داخلی با رشد پایدار ۵/۱ درصد در پاییز ۱۴۰۲، گواهی بر تحرک اقتصادی بیوقفه است. نرخ تورم در شهریور ۱۴۰۰ همزمان با آغاز دولت رئیسی ۵۹ درصد بود. این رقم پس از یک سال به ۳۹/۶ درصد و در نهایت به ۳۱/۷ درصد رسید. میزان نقدینگی نیز از ۳۹ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۲۴/۳ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت.
حسینیدیباجی با استناد به گزارش بانک جهانی، خاطرنشان کرد: تولید ناخالص داخلی ایران در دولت یازدهم و دوازدهم به پایینترین سطح در ۱۰ سال اخیر، یعنی ۷۴ میلیارد دلار رسید، اما در بازه ۱۴۰۱-۱۴۰۲ به ۴۱۳ میلیارد دلار افزایش یافت. همچنین، نرخ رشد اقتصادی از منفی ۳/۱ درصد به ۵ درصد در دولت شهید رئیسی افزایش یافت.
نماینده ولیفقیه در سپاه روحالله استان مرکزی عنوان کرد: نرخ بیکاری در دولت شهید رئیسی کاهش پیدا کرد در حالی که متوسط نرخ بیکاری در دولت روحانی تفاوتی با دولت احمدینژاد نداشت، در دولت شهید رئیسی به ۸/۸ درصد کاهش یافت.
وی با استناد به گزارش رویترز، یادآور شد: صادرات نفتی ایران در دولت روحانی به کمتر از ۲۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته بود، اما در سال ۱۴۰۰ این رقم بیش از یک میلیون بشکه افزایش یافت و در اواخر دولت به ۳ میلیون بشکه در روز رسید.
حسینیدیباجی با اشاره به نقش کلیدی صادرات غیرنفتی در توسعه اقتصادی پایدار، گفت: طبق گزارش گمرک ایران، صادرات غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۳۹۹ رشد ۴۰ درصدی داشته و تجارت غیرنفتی با رشد ۵۷ درصدی به ۱۱۶ میلیارد دلار رسیده است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
- فرمانده سپاه ناحیه خمین معرفی شد
آخرین اخبار
- بازار اراک؛ قلب تپنده تجارت فرش
- رگبار همراه با رعد و برق در کشور
- جوانگرایی در فوتبال بدون بازیهای آمادهسازی معنایی ندارد
- شبکهسازی هیأتها، راهبردی برای تعالی اسلامی
- بیرق علوی بر فراز شهر ساوه برافراشته شد
- جشن غدیر خم در ساوه برگزار شد
- ولایتفقیه استمرار هدایت الهی
- آمادگی برای آخرت
- غدیر، قطبنمای حرکت امت اسلامی در مسیر ولایت
- رزمندگان اسلام را فراموش نکنید
- مشاهده بیشتر