درباره نویسنده
مشاور مدیرعامل توزیع برق استان مرکزی خبر داد:
آغاز فعالیت قرارگاه رصد و پایش مصرف برق

مشاور مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی در مدیریت مصرف گفت: همزمان با آغاز فعالیت قرارگاه رصد و پایش مصرف برق و تشکیل ستاد توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر استان، اجرای برنامههای مدیریت مصرف برق هم آغاز شد.
حسن کیوانپور امروز در افتتاح مرکز راهبری شبکه و پایش بار در محل شرکت توزیع برق استان مرکزی گفت: امسال برای اولین بار، اعمال محدودیت بر مبنای مصرف اردیبهشت سال گذشته قرار داده شده است و بر این اساس ادارات موظف هستند مصرف خود را نسبت به اردیبهشت سال قبل، ۲۰ درصد کاهش دهند.
وی بیان کرد: این ۳۶ اقدام در 6 سرفصل «مدیریت مصرف، تولید در محل مصرف، مدیریت و پایش، آموزش و اطلاعرسانی، هوشمندسازی و بهینه سازی مصرف» خلاصه میشوند.
کیوانپور تصریح کرد: پایش و کاهش یک سوم بار سرمایشی در محدوده هر شرکت، برنامهریزی سهم مدیریت مصرف و تعیین سقف انرژی تحویلی به هر شرکت، مشارکت عمومی برای کاهش مصرف با کاورر انرژی در سر فصل مدیریت مصرف است.
وی مدیریت مصرف صنایع انرژی بر، مدیریت مصارف صنایع متوسط، مدیریت مصارف چاههای کشاورزی و صنایع، بسته مدیریت بار و انرژی ویژه ادارات و خوشنشینها، مدیریت مصرف مشترکین تجاری، بکارگیری شرکتهای خدمات انرژی و اجرای TOU و اصلاح الگو و تعرفه برق از دیگر موارد اجرای مدیریت مصرف است.
کیوانپور گفت: در این راستا راهاندازی قرارگاه رصد مصرف برق و ایجاد و تکمیل مراکز پایش در شرکتهای توزیع، مشارکت استانداران با اعطای اختیارات جهت کنترل و رعایت سقف مصرف، کنترل شاخص مصرف صنایع مشمول ماده ۲۶ قانون الگوی مصرف، شناسایی و جمعآوری انشعابات غیرمجاز و رمزارزها انجام میشود.
وی اظهار کرد: هماهنگی فرا سازمانی برای پیشبرد برنامهها، هماهنگی با سپاه و بسیج و بکارگیری از پتانسیل سازمانهای مردم نهاد، بازرسان و ممیزان اقدامات انجام شده در راستای مدیریت مصرف، تفکیک انشعابات اداری، خانگی، کشاورزی، صنعتی از انشعابات اصلی اولیه و اخذ مصوبات مورد نیاز باالادستی به عنوان اقدامات مدیریت و پایش از دیگر موارد مورد تاکید است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: همچنین نصب کنتورهای هوشمند و کنترلپذیری تابلوهای توزیع، نصب کلید محدودکننده هوشمند برای مشترکان تجاری پرمصرف، خانگی بالای الگوی مصرف، مساجد، مدارس، ساختمانهای اداری، دانشگاهها و مراکز آموزشی، نصب کنتورهای هوشمند با اولویت مشترکین پرمصرف و تکمیل هوشمندسازی اداری و کشاورزی، نصب کنتورهای هوشمند بر روی ترانسفورماتورهای مرتبط با فروشگاهها و مراکز بین راهی، استفاده از IOT برای محدودسازی سامانه سرمایشی و مصارف عمده، تکمیل چرخه هوشمندسازی و بازخورد در بحث هوشمندسازی اجرایی میشود.
وی از بکارگیری حداکثری مولدهای اضطراری در ساعات اوج مصرف، توسعه نیروگاههای سه مگاواتی خورشیدی در محل مصرف و توسعه سامانههای خورشیدی پشت بامی در سرفصل تولید در محل مصرف نام برد و گفت: راهاندازی پویش ملی کاهش مصرف برق، تبیین برنامه توجیهی و آموزشی برای مدیران عامل و عوامل موثر در شرکتها، برگزاری مانورهای اجرای برنامههای مدیریت مصرف، اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و فرهنگسازی دیگر بستههای عملیاتی برای گذر از پیک بار خواهند بود.
کیوانپور گفت: انجام مانور نظافت پنلهای خورشیدی در ادارات، جایگزینی ۱۸۳هزار چراغ روشنایی معابر پرمصرف با LED، همکاری جهت توسعه و بکارگیری موتورهای BLDC در کولرهای آبی و سایر تجهیزات کممصرف، تعویض کولرهای گازی کم راندمان، کاهش روشنایی معابر درون و برون شهری، تابلوهای تبلیغاتی، رفع آلودگیهای نوری، میادین، پارکها توسعه بکارگیری ذخیره سازهای مشترکین خانگی، تجاری و عمده به عنوان بستههای بهینه سازی مصرف معرفی شدهاند.
وی اضافه کرد: قرارگاه رصد و پایش مصرف برق توزیع نیروی برق استان مرکزی پس از ابلاغ اقدامات عملیاتی مدیریت مصرف برق در دوره اوج بار سال ۱۴۰۴ در قالب ۳۶ بسته مدیریت مصرف، قرارگاه رصد و پایش مصرف برق با هدف پایش لحظهای و داده کاوی مصرف برق در بخشهای مختلف، در محل مرکز راهبری شبکه و پایش بار در محل شرکت توزیع برق استان به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- رژه مشترک نیروهای مسلح در اراک
- بانوی اراکی نایب قهرمان جهان شد
- جشنواره باغ گلهای لاله در اراک
- موافقت اولیه برای حمایت از پروژه 8112 واحدی
- گشایش باغ گلهای لاله در اراک
- 6 نامزد نهایی چهره هنر سال معرفی شدند
- لزوم بازنگری در حقوق ورودی تمام خودروهای وارداتی
- مسیر بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴
- پیشبینی وزش باد با سرعت 80 کیلومتر
- «آوینی» روایتگر حقیقت جاودانه
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- پیشرفت ایران در فناوری هستهای چشمگیر است
- بارش باران شبانگاهی در اراک
- آلومینیوم اراک و سپاهان اصفهان
- سعدی بزرگترین پیامآوران صلح
- تخریب بقیع جنایتی نابخشودنی از سوی وهابیت است
- تحقق رشد اقتصادی با همکاری جهادی محقق میشود
- قاچاق کالا؛ چالشی برای اقتصاد و امنیت
- پروژه تبدیل ایران به هاب ترانزیتی در ۱۴۰۴
- سرمایهگذاری مسیر طلایی برای رشد اقتصادی
آخرین اخبار
- معلمان، جامعه را با تعلیم رشد میدهند
- دیگران را به وحدت دعوت کنید
- سوره «ملک» آیه ۱۳ تا ۲۶
- رقابت ۱۷۸ داوطلب در آزمون سراسری ۱۴۰۴ تفرش
- اردوی «با همکلاسیام» در کمیجان
- برگزاری پویش کبوترهای سرخ در تفرش
- نماهنگ «نگین ایران» منتشر شد
- همایش پیادهروی دهه کرامت در فراهان
- معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان مرکزی
- مشارکت همگانی میان دستگاههای فرهنگی ضروری است
- نسل جوان نیاز به پیوند فرهنگی دارد
- امنیت شغلی کارگران اولویت اصلی است
- پرهیز از سیاستزدگی در فرهنگ و هنر
- آغاز بهکار خط اتوبوس شهری راهآهن ساوه
- استان مرکزی مهد مشاهیر و مفاخر کشور است
- ضرورت بهرهگیری از جوانان برای اجرای برنامههای فرهنگی
- کدام تیم در قعر جدول سکته میکند
- احداث قطار شهری امیرکبیر در بنبست قرار گرفت
- پیادهروی خانوادگی در تفرش
- مردم استان مرکزی ۱۰۰۰ واحد خون کمک کردند
- عهد من با مردم بر سر عدالت پابرجاست
- قلب تپنده تولید
- برگزاری جشن روز دختر در ساوه
- دهه کرامت فرصتی برای ترویج معنویت است
- فرهنگ ایثار و شهادت عامل ماندگاری نظام است
- مرگ جوان کمیجانی بر اثر برخورد صاعقه
- ادامهدهنده راه شهدا و جانبازان باشید
- سوره «ملک» آیه ۱ تا ۱۲
- افتتاح دبیرخانه شهرهای آسیایی در اراک
- عملیات بیتالمقدس معادلات نظامی دشمن را برهم زد
- مشاهده بیشتر