درباره نویسنده
مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی:
۱۰ کاروانسرای مرکزی به بخش خصوصی واگذار میشود

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی گفت: ۱۰ کاروانسرا و عمارت تاریخی در استان به منظور بهرهبرداری و تحویل به سرمایهگذاران به بخش خصوصی واگذار میشود.
محمود مرادی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ گفت: کاروانسراهای استان مرکزی ظرفیتی مغفول برای توسعه گردشگری جادهای است که برای افزایش اشتغال و رونق اقتصادی در استان مرکزی باید از ظرفیتهای مغفول گردشگری به معنی واقعی استفاده شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی با اشاره به اینکه تاکنون پنج کاروانسرا و بنای تاریخی استان به بخش خصوصی واگذار شدهاند گفت: ۱۰ کاروانسرا و عمارت تاریخی در استان به منظور بهرهبرداری و تحویل به سرمایهگذاران به بخش خصوصی واگذار میشود.
مرادی مهمترین ابنای واگذار شد در استان را کاروانسرای دودهک در شهرستان دلیجان عنوان کرد و افزود: در راستای واگذاری این بناها وزارت میراث فرهنگی با پرداخت تسهیلات و واگذاری با قراردادهای طولانی مدت ۲۰ تا ۲۵ ساله از سرمایهگذاران حمایت همه جانبه خواهد داشت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی گفت: این کاروانسراها بهشت سرمایهگذاری و جذب گردشگر است و تبدیل آنها به مناطق نمونه گردشگری، موجب رونق اشتغال نیز خواهد شد.
وی وجود حمامها و عمارتهای گوناگون در سطح استان را برای واگذاری یادآور شد و بیان کرد: این کاروانسراها و حمامهای تاریخی هم اکنون آماده واگذاری به سرمایهگذاران بخش خصوصی است که اطلاعرسانی شده تا پس از ورود سرمایهگذاران، نسبت به واگذاری آنها از طریق صندوق احیا وزارتخانه متبوع اقدام شود.
مرادی گفت: این بناها شامل: کاروانسرای خشکهرود (شهرستان زرندیه- مربوط به دوره صفویه)، کاروانسرای شاه عباسی (روستای کاروانسرا- مربوط به دوره صفویه)، کاروانسرای شاه عباسی مشهد میقان (جاده فرمهین- مربوط به دوره صفویه)، کاروانسرای شاه عباسی کهک (شهرستان دلیجان - دهستان دودهک - روستای کهک (مربوط به دوره صفویه)، کاروانسرای ورده (شهرستان زرندیه روستای ورده مربوط به دوره صفویه)، کاروانسرای دولتآباد (شهرستان فراهان- روستای دولت آباد - مربوط به دوره قاجاریه)، عمارت میرزا حسن آشتیانی (بافت قدیم شهر آشتیان - مربوط به دوره قاجاریه)، حمام مأمونیه (شهرستان زرندیه - بخش مرکزی - شهر مامونیه - کوچه امامزاده منصور - مربوط به دوره قاجاریه)، آسیاب جفتی (شهر آشتیان - روستای آهو - مربوط به دوره قاجاریه)، عمارت معتمدالایاله (بافت قدیم شهر آشتیان -مربوط به دوره قاجاریه)، هستند که آماده واگذاری به بخش خصوصی با کاربری اقامتی و مجتمع تفریحی - گردشگری است.
▪️مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مرکزی با اشاره به ظرفیتهای گردشگری تاریخی این استان عنوان کرد: بیش از ۱۰ کاروانسرا تاریخی به جامانده از دوران صفویه و قاجاریه در محورهای ارتباطی استان مرکزی شناسایی شده است که میتواند با بازسازی این بناهای تاریخی، برای جذب گردشگران و مسافر عبوری در این خطه تلاش کرد.
وی گفت: در این بین کاروانسراهایی که دارای مالکیت خصوصی هستند با بکارگیری سیاستهای ترغیبی و تشویقی توسط مالکین احیا خواهد شد و اداره کل میراث فرهنگی استان در راستای این گونه بناها از مالکین حمایت همه جانبه خواهد داشت.
استان مرکزی دارای ۲۱۷۱ اثر تاریخی شناسایی شده است که بیش از ۹۰۰ اثر ثبت در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده که میتواند یکی از کانونهای اصلی توجه گردشگران داخلی و خارجی باشد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- پاسخ ایران میتواند موازنه جهانی را دگرگون کند
- رقابت ۱۵۰ داوطلب آزمون سراسری در دانشگاه تفرش
- اتحاد مردم تجلی حماسه عاشورا بود
- باید از میهن خود دفاع کنیم
- سوره «بقره» آیه ۱۷۷ تا ۱۸۱
- گرههای پروژه ۸۱۰۰ واحدی اراک بزودی باز میشود
- انتخاب پیمانکار جدید نیازمند مجوزهای دقیق است
- میانگین پیشرفت پروژههای مسکن به ۲۵ درصد رسید
- مردم قربانی وعدههای تکراری و ناکارآمد شدهاند
- ۴۴۷۹ واحد مسکونی به متقاضیان تحویل داده میشود
- مشاهده بیشتر