درباره نویسنده
مدیرعامل شرکت پالایش نفت شازند خبر داد:
کاهش آلایندگی آب با افتتاح پروژه بازیافت

مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند گفت: اجرای طرح بهینهسازی بازیافت آبهای با املاح بالا، موجب افزایش بهرهوری مصرف آب، جلوگیری از نفوذ آب املاح بالا به سفرههای زیرزمینی و همچنین ایجاد اشتغالزایی ثابت میشود.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ مجید رجبی، صبح امروز، در آئین افتتاح پروژه R.O، تحت عنوان بازیافت آب با املاح بالا به روش اسمر معکوس در جهت تبیین دستاوردهای بومی بهعنوان یک امر مهم محیط زیستی، با ظرفیت ۳۴۰ متر مکعب در ساعت که در شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته دولت و خدمات شهدای خدمت گفت: با توجه به شرایط بحران کمآبی حاکم بر جهان که در کشور ما نیز وجود دارد و الزام استفاده از روشهای نوین بازیابی و تصفیه جریانهای پساب پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند، بهمنظور صرفهجویی در مصرف آب، تامین نیازهای آبی پالایشگاه و کمک به حفظ محیط زیست، احداث پروژه تصفیه پسابهای موجود در پالایشگاه صورت گرفت.
وی پیرامون اهداف قابل حصول پروژه بهینهسازی بازیافت آبهای با املاح بالا به روش اسمز معکوس بیان کرد: کاهش حجم پساب ورودی به حوزچههای تبخیر و نهایتا قطع سرریز آنها به اراضی کشاورزی منطقه، استفاده مجدد از پساب و کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و سد کمالصالح و لید آب بدون املاح و کاهش بار وارد شده به سیستم فعلی آب DM که گاها در شرایط اضطراری قرار میگیرد، از اهداف قابل حصول این پروژه است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند عنوان کرد: ظرفیت این واحد ۳۴۰ متر مکعب برساعت، که منجربه تولید ۳۱۰ متر مکعب برساعت، آب باکیفیت بالا میشود و لازم بهذکر است که پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند، اولین پالایشگاه نفتی است که درصد بازیابی آبهای آلوده صنعتی بهواحد R.O بیش از ۹۰ درصد است.
رجبی اظهار کرد: ۲۰۰ نفر بومی منطقه در روز برای انجام این پروژه حضور داشتند و حدود ۵۰ نفر اشتغال دائم لازم خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: آبهای با املاح بالا در حال حاضر به حوضچههای تبخیر ارسال میشود و اجرای طرح بهینهسازی بازیافت آبهای با املاح بالا، موجب افزایش بهرهوری مصرف آب و همچنین جلوگیری از نفوذ آب املاح بالا به سفرههای زیرزمینی میشود.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی(ره) شازند تصریح کرد: اعتماد به شرکتهای داخلی جهت طراحی و احداث این واحد و تامین حداکثری تجهیزات از تولیدکنندگان داخلی بیشاز ۷۰ درصد، از نشانههای توانمندسازی داخلی است.
رجبی در خصوص منفعت پروژه بازیافت آبهای با املاح بالا برای محیط زیست و مردم بیان کرد: صرفهجویی و تصفیه در میزان مصرف آب حدود یک میلیارد و ۵۰۰ لیتر در سال و بازگشت به چرخه مصرف و همچنین یک میلیارد و ۵۰۰ لیتر تصفیه آب در سال از سد کمالصالح و اشتغالزایی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر حین انجام پروژه و ۵۰ نفر پس از پایان پروژه بهعنوان نیروی انسانی ثابت از منافع این پروژه است.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ساوه در غم عاشورا میگرید
- اقامه نماز ظهر عاشورا در مصلای بیتالمقدس اراک
- برپایی عزاداری ظهر عاشورا حسینی در اراک
- ایران پرچمدار حق در برابر سلطهگران است
- مراسم خیمهسوزان ظهر عاشورا در ساوه
- عزاداری مردم اراک در عاشورای حسینی
- برگزاری نماز ظهر عاشورا در خنداب
- نماز ظهر عاشورا در تفرش اقامه شد
- نجات ۲ کوهنورد از غار امجک تفرش
- علمگردانی و نخلگردانی در فراهان
- مشاهده بیشتر