رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است

اعضای هیات بازرسی انتخابات استان مرکزی منصوب شدند

با معرفی استاندار و حکم رئیس هیأت مرکزی انتخابات، اعضای هیات بازرسی انتخابات استان مرکزی منصوب شدند.

به گزارش «دیار آفتاب»؛ به نقل از روابط عمومی استانداری مرکزی، محمدجواد معصومی، گفت: در راستای اجرای ماده ۲۸ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی،  وزارت کشور، مأمور اجرای قانون و مسئول حسن‌جریان انتخابات است، که در این خصوص می‌تواند، افرادی جهت بازرسی و کنترل جریان انتخابات به حوزه‌های انتخابیه و شعب ثبت‌نام و اخذ رأی اعزام کند.

وی، افزود: هیأت بازرسی انتخابات، در سه سطح هیأت مرکزی بازرسی انتخابات کشور، هیأت بازرسی انتخابات استان و هیأت بازرسی انتخابات شهرستان تشکیل شده و به استناد ماده ۲۸ انتخابات مجلس شورای اسلامی و آئین‌نامه انتخابات مجلس، موظف به نظارت، بازرسی و کنترل حسن‌جریان همه فرآیندهای اجرایی انتخابات است.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری مرکزی، عنوان کرد: مهم‌ترین وظیفه هیأت بازرسی انتخابات، دریافت اخبار شکایات و تخلفات است که علاوه بر هیأت بازرسی انتخابات استان، هیأت شهرستان‌ها نیز فعال هستند.

معصومی، اظهار کرد: برای هر شعبه یک بازرس، برای هر ۱۵ شعبه، یک سربازرس و برای هر ۱۰۰ شعبه، یک بازرس ویژه پیش‌بینی شده که مسئولیت نظارت، بازرسی و کنترل جریان و فرآیند انتخابات را برعهده دارند.

با معرفی استاندار و حکم رئیس هیأت مرکزی انتخابات، محمدجواد معصومی به عنوان رئیس هیأت بازرسی انتخابات استان مرکزی، علیرضا ملک‌جانی، دبیر هیأت بازرسی انتخابات و علیرضا امانی، علی صفری و مجتبی داودآبادی نیز به عنوان عضو هیأت بازرسی انتخابات استان مرکزی منصوب شدند.

انتهای پیام/

1402-09-18 11:43 شماره خبر : 1995

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.