رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
استاندار مرکزی:

نرخ بیکاری در استان مرکزی کاهش یافت

استاندار استان مرکزی گفت: استان مرکزی کم‌ترین درصد از نرخ بیکاری را نسبت به سال‌های گذشته کسب کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ فرزاد مخلص‌الائمه، صبح امروز، در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مرکزی، گفت: فرمانداری‌ها نقش محوری در توسعه استان دارند و با تشکیل کارویژه‌های خود، موضوعات را با ترتیب اولویت‌بندی با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان با جدیت پیگیری کند.

وی افزود: برنامه‌های تدوین شده باید بخش‌های عمده آن تا ۶ ماهه اول سال انجام شود تا در پایان سال نتیجه آن حاصل شود.

استاندار استان مرکزی بیان کرد: پارک علم و فناوری استان با وجود رشد چشمگیری که داشته است باید بیشتر از قبل تلاش کند و با تامین بخشی از هزینه‌های خود از مالیات و اختصاص یافتن زمین وسیع و مناسب نتیجه قابل توجهی را در حوزه دانش‌بنیان به ارمغان آورد.

مخلص‌الائمه عنوان کرد: استان مرکزی بالاترین سهم مازاد بودجه را از خزانه کشور در مسیر آبادانی و توسعه زیرساخت‌ها دریافت کرده است و نباید هیچ مقداری از آن بازگشت داده شود.

وی با توجه به نزدیک شدن ایام انتخابات چهاردهمین دوره از ریاست جمهوری اظهار کرد: کمتر از یک ماه به انتخاب ریاست جمهوری باقی مانده است و چون در شرایط خاصی از نظر نبود زمان کافی هستیم باید همه‌ی دستگاه‌ها و روابط‌عمومی‌های دستگاه‌های دولتی، پیگیری‌های خود را برای بهتر انجام شدن انتخابات و افزایش مشارکت مردم و همچنین تبیین دستاوردهای دولت مردمی شهید رئیسی انجام دهند.

استاندار استان مرکزی خاطرنشان کرد: بزرگ‌ترین بازچرخانی پساب در استان مرکزی احداث شده است اما اطلاع‌رسانی شایسته‌ای از این دستاورد به عموم مردم نشده است که این ضعف برخی مسئولان در زمینه تبیین دستاوردها و آگاه‌سازی مردم است‌.

مخلص‌الائمه تصریح کرد: یکی از شاخص‌ترین کار دولت سیزدهم در حوزه بیکاری و اشتغال محقق کردن شعار اشتغال‌زایی است.

وی بیان کرد: استان مرکزی کم‌ترین درصد از نرخ بیکاری را نسبت به سال‌های گذشته کسب کرده است و در برنامه‌های پیش‌رو، جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها برای اشتغال افزایش می‌یابد.

استاندار استان مرکزی عنوان کرد:‌ یک درصد تورم هم زیاد است اما با تلاش مسئولان در دولت سیزدهم استان مرکزی به کمترین فاصله با نرخ تورم کشوری رسیده است.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: با تامین مسکن و تامین کالاهای اساسی به‌خصوص اقلام پروتئینی و گوشت قرمز با هزینه‌های کاهشی، قدرت خرید مردم افزایش می‌یابد و در مجموع باعث کاهش تورم در جامعه می‌شود.

انتهای خبر/

1403-03-19 11:10 شماره خبر : 5843

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

تمامی حقوق مادی و معنوی، برای پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محفوظ می باشد.