درباره نویسنده
نائب رئیس کمیسیون انرژی اتاق تهران:
ناترازی انرژی ریشه در دولتهای گذشته دارد

نائبرئیس اول کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: ناترازی انرژی مسالهای قابل حل است و بخش خصوصی با سیاستهای حمایتی و تشویقی دولت میتواند در جهت رفع این کمبود سرمایهگذاری کند.
به گزارش حبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» به نقل از خبرگزاری ایرنا، حمیدرضا صالحی امروز (شنبه) به موضوع ناترازی انرژی اشاره کرد و اظهار داشت: دولت با واگذاری مدیریت به بخش خصوصی میتواند نقش تنظیم گری را ایفا و با سیاستهای حمایتی و مشوقها، زمینه ورود بخش خصوصی را به سرمایهگذاری در انرژی فراهم کند.
وی افزود: کمبود برق و گاز در فصول مختلف سال، منجر به اختلال در روند کار تولید و صنایع شده و خسارت بسیاری را برای تولیدکنندگان به دنبال داشته است.
نائب رئیس اول کمیسیون انرژی اتاق تهران با بیان اینکه ناترازی انرژی ریشه در دولتهای گذشته دارد، گفت: در بحث انرژی هر اتفاقی میافتد مربوط به سالهای قبل و به خاطر عدم سرمایه گذاری در زیرساختهای انرژی و ساخت نیروگاهها بوده است.
وی ادامه داد: در دولتهای قبل؛ از دولت نهم به بعد یعنی از برنامه سوم توسعه، سرمایه گذاری برای صنعت برق انجام نشد؛ در آن زمان ۴۰ هزار مگاوات برق در کشور تولید و ۱۷ هزار مگاوات طرح برقی در دست اجرا بود.
صالحی تاکید کرد: انباشت ناترازی انرژی از دولتهای گذشته آغاز شد و امروز ۱۹ هزار مگاوات کمبود برق داریم که عدد کمی نیست و اگر به همین روال ادامه پیدا کند، پیش بینی میکنیم به کمبود ۲۴ هزار مگاوات برق نیز برسیم.
وی با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم میتواند با سیاستهای جایگزین مشکل کمبود برق را رفع کند، گفت: دولت میتواند با ارائه سیاستهای حمایتی و مشوقهای سرمایه گذاری، امنیت اقتصادی را برای سرمایه گذاران فراهم کند.
نائب رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد: اگر وزارت نیرو به اندازه یک سوم از اقتصاد برق خارج شود و آن را به بخش خصوصی واگذار کند، مدیران نیروگاهها با تعهدی که به دولت میدهند، میتوانند درآمدها را صرف سرمایه گذاریهای جدید کنند و باید از این فرصت استفاده کرد.
نیروگاههای خودتامین
وی با بیان اینکه راه اندازی نیروگاههای خودتأمین برای همه صنایع امکان پذیر نیست، گفت: صنایعی مانند آلومینیوم و فولادیها در کنار کارخانههای خود میتوانند نیروگاههای خودتأمین را راه اندازی و برق مورد نیاز را تامین کنند، اما اغلب صنایع، نیروگاه داری را بلد نیستند و باید این کار را به صاحبان نیروگاهها و سرمایه گذاران سپرد.
صالحی عنوان کرد: سیاستهای حمایتی دولت، با حذف قیمتگذاری دستوری، جذب سرمایه گذاریها و ورود بخش خصوصی میتواند منجر به حل مساله ناترازی انرژی شود و حتی در چند سال آینده میتوانیم صادرات برق داشته باشیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- ساوه در غم عاشورا میگرید
- اقامه نماز ظهر عاشورا در مصلای بیتالمقدس اراک
- برپایی عزاداری ظهر عاشورا حسینی در اراک
- ایران پرچمدار حق در برابر سلطهگران است
- مراسم خیمهسوزان ظهر عاشورا در ساوه
- عزاداری مردم اراک در عاشورای حسینی
- برگزاری نماز ظهر عاشورا در خنداب
- نماز ظهر عاشورا در تفرش اقامه شد
- نجات ۲ کوهنورد از غار امجک تفرش
- علمگردانی و نخلگردانی در فراهان
- مشاهده بیشتر