درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «محمدابراهیم شمسی»؛
فرزندان متعهد به اسلام تربیت کنید

در بخشی از وصیتنامه شهید «محمدابراهیم شمسی» آمده است: فرزندان خداجو و متعهد به اسلام و انقلاب تربیت کنید.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام محمدابراهیم شمسی در فروردینماه سال ۱۳۳۲ در شهرستان شهیدپرور خمین در استان مرکزی در خانوادهای مومن و متدین متولد شد، در دوران جوانی ازدواج کرد و خداوند دو دختر به او عطا کرد، محمدابراهیم هدفی بزرگتر در سر داشت او امام (ره) را شناخته بود و مخالف سرسخت دولت شاه بود. همین افکار بزرگ و زیبایش باعث شد تا به قافله شهدا برسد.
او در زمان انقلاب در ۱۳۵۷/۹/۹ در راهپیمایی انقلابی مردم خمین بر اثر اصابت گلوله دژخیمان رژیم به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرش در خاک خمین آرام گرفت.
بخشی از وصیتنامه شهید: شماای خواهران با حجاب خود بر دهان دشمنان اسلام بکوبید و فرزندان خداجو و متعهد به اسلام و انقلاب تربیت کنید.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- عزاداری شب هشتم هیات عزاداری جوادی اراک
- مردان حرف، نه عمل
- عزاداری شب هشتم محرم اراک
- عاشورا پیام بعثت را فریاد زد
- کارهایتان مورد رضایت خدا باشد
- سوره «بقره» آیه ۸۹ تا ۹۳
- پرواز ۶۵۵ قربانی تبعیض
- نسل جوان پرچمدار عزای حسینی شد
- امر به معروف ضامن سلامت اداری است
- مراسم سوگواری امام حسین (ع) در مسجد کوثر
- مشاهده بیشتر