درباره نویسنده
معاون امور اجتماعى بهزيستی استان مركزى:
سلامت جامعه در گرو سلامت ساختار اجتماعی است

معاون امور اجتماعى بهزيستی استان مركزى گفت: وقتى تمامى عناصر متشكل در جامعه كه ساختار اجتماعى را تشكيل مىدهند وظايف خود را شايسته انجام دهند؛ اين باعث مىشود جامعه با مشكلات كمترى مواجه باشد، اين یک جامعه سالم است.
محمدعلی اللهدادى در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبرى تحليلى «ديار آفتاب» در خصوص معضلات اجتماعى استان گفت: حوزههاى اجتماعى در شرايط هنجار و ديگرى ناهنجار تعريف مىشود. وقتى جامعه در شرايط عادى باشد و افراد، سازمانها، دستگاهها و تمامى عناصر متشكل در جامعه كه ساختار اجتماعى را تشكيل مىدهند وظايف خود را به نحو شايستهاى انجام دهند؛ اين باعث مىشود جامعه با مشكلات كمترى مواجه باشد اين را مىتوان تعريف جامعه سالم دانست.
معاون امور اجتماعی بهزيستی استان مركزی اظهار كرد: در كشور ما مبناها بر اساس ارزشهاى دينى تعريف شده است و هر چقدر ما به اين ارزشها نزديكتر باشيم و بر اساس دستورات دينى و رفتار ائمه و اصول علمى در ساختارهاى جامعه حركت كنيم جامعهاى عارى از آسيب و ناهنجارى را دارا مىباشيم.
وی افزود: شرايط حاكم در جامعه امروز ما به جامعه خاكستری نزديك است چون افراد نمیدانند كه چه كسی را الگوى خود قرار دهند بنابراين هر كس از لحاظ ديدگاه خود رفتار میكند وقتی ما به بطن جامعه نگاه میكنيم میبينيم كه بيماریهای اجتماعی هم يك طبقه بندی دارند ١-آسيب اجتماعی ٢-انحراف اجتماعی ٣- ناهنجاری اجتماعی ٤-مساله اجتماعی ٥-بحران اجتماعی يا فروپاشی اجتماعی که هر کدام طبقه بندی خاص خود را دارند.
اللهدادی عنوان کرد: در كشور ما با ناهنجاری و مسائل اجتماعي رو به رو هستيم كه اگر آنها را بهموقع حل نكنیم تبديل به بحران اجتماعی میشود.
وی ادامه داد: مهمترین معضلات اجتماعی کشور ما اعتیاد است که شاهد کاهش سن اعتیاد و تغییر جنسیتی گرایش به سوءمصرف در کشور هستیم یعنی زنان و دختران نیز آلوده به این معضل شدند.
معاون امور اجتماعى بهزيستی استان مركزى ادامه داد: موضوع بعدی طلاق است که آمار در این زمینه رو به افزایش است؛ دستگاههای زیادی در حال تلاش هستند که این موضوع را مرتفع کنند ولی هنوز این روند شیب صعودی دارد.
اللهداد افزود: نزاعهای فردی و دستهجمعی در سنین و جنسیتهای مختلف یکی دیگر از ناهنجاریهای جامعه ما است که بر اثر عدم آموزش و مهارت کنترل خشم و حل مساله رخ میدهد و ترک منزل و فرار از خانه که بیشتر در دختران صورت میگیرد نیز از دیگر معضلات اجتماعی به شمار میرود.
وی خاطرنشان کرد: راهکار این ناهنجاریها در یک کلمه، آموزش است. رفتار انسان در جامعه تحتتاثیر آموزشهای رسمی و غیررسمی شکل میگیرد که از بدو تولد باید آموزش رفتار شهروند خوب بودن را به فرزندانمان یاد دهیم. هر چقدر مسئولان و بزرگان بتوانند قوانین کشور، رفتار ائمه و مسائل دینی را در عملشان اجرا کنند افراد جامعه آنها را الگو قرار میدهند.
اللهدادی راهکار بعدی را درست انجام دادن وظایف دستگاههای متولی دانست؛ که قانون به عهدهشان گذاشته و در طولانی مدت باعث ایجاد احساس رضایت در زندگی اجتماعی افراد میشود.
معاون امور اجتماعى بهزيستی استانمركزى گفت: اگر انسانها نیازهای اولیهشان تامین نشود در واقع در ارتقاء به جایگاههای عالیتر و ایجاد نقش سالم در جامعه، دچار مشکل میشوند و کاهش فاصله طبقاتی بین فقیر و غنی علتی است که باید برنامه منسجمی برای کاهش این فاصله به وجود آید برای مثال تورم باعث افزایش این فاصله میشود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- مراسم خیمهسوزان ظهر عاشورا در ساوه
- عزاداری مردم اراک در عاشورای حسینی
- برگزاری نماز ظهر عاشورا در خنداب
- نماز ظهر عاشورا در تفرش اقامه شد
- نجات ۲ کوهنورد از غار امجک تفرش
- علمگردانی و نخلگردانی در فراهان
- عاشورا نقطه وحدت و الهامبخش همبستگی ملی است
- ارادت بیپایان ساوجیها به قمر بنیهاشم (ع)
- شعلههایی از عشق حسینی در روستاهای ساوه
- شب عاشورای حسینی در تفرش
- مشاهده بیشتر