درباره نویسنده
سرپرست مرکز علمی کاربردی هپکو خبر داد:
رشد ۳۳ درصدی جذب دانشجو

سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو گفت: بیشترین جذب دانشجو در بین دانشگاههای علمی کاربردی کلان شهر اراک با رشد ۳۳ درصدی متعلق به مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب» محمد کامیاب صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز به کار مرکز آموزش علمی و کاربردی شرکت هپکو تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال ۱۳۷۷ گفت: این مرکز با هدف کسب مهارت توسط نسل جوان و گسترش اشتغال در کشور و با توجه به پیشرفت تکنولوژی، تامین نیروی ماهر مورد نیاز کشور، ایجاد نگرش علمی در زمینه نگهداری و تعمیرات ماشینآلات راهسازی، معدنی و کشاورزی، تاسیس و فعالیت خود را در رشتههای مختلف از جمله رشته تخصصی این مرکز در مقطع کاردانی و کارشناسی مکانیک ماشینهای راهسازی و راهداری آغاز کرد.
وی گفت: دانشگاه علمی کاربردی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www. sanjesh.org در دو نوبت ترمی مهر و بهمنماه هر سال برای مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته بدون کنکور دانشجو میپذیرد.
سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو با بیان اینکه مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو تاکنون یکهزار و 500 فارغالتحصیل (۸۰۰ کاردانی و ۷۰۰ کارشناسی) داشته است، افزود: از این تعداد ۲۰۰ نفر از فارغالتحصیلان از پرسنل شرکتهای هپکو و هسکو بوده که هم اکنون در ردههای مختلف شغلی از تکنسین و کارشناس تا ردههای مدیریتی مشغول به فعالیت هستند.
کامیاب تصریح کرد: در حال حاضر مرکز آموزش علمی کاربردی هپکو دارای ۴۰۵ نفر دانشجو و ۶۰ مدرس بوده که از این تعداد ۱۰ درصد دانشجویان و ۲۰ درصد اساتید از پرسنل شرکتهای هپکو و هسکو است.
سرپرست مرکز آموزش علمی و کاربردی هپکو با اشاره به رشد قابل توجه ثبتنامکنندگان ترم مهرماه ۱۴۰۳ در این مرکز، گفت: در ترم تحصیلی جاری (مهر ۱۴۰۳) نسبت به ترم قبل (بهمن ۱۴۰۲) ۳۳ درصد رشد در آمار ثبتنام در مرکز حاصل شده است.
وی میزان استقبال دانشجویان از رشتههای تحصیلی این مرکز را این چنین عنوان کرد: در رشتههای مکانیک بهعنوان رشته تخصصی این مرکز در مقطع کاردانی و کارشناسی ثبتنام در مهرماه ۱۴۰۳ نسبت به بهمن ۱۴۰۲ به ترتیب بالغ بر یکهزار و 100 درصد و ۱۷۵ درصد رشد داشته، همچنین در پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی حسابداری ۵۰ درصد، کاردانی امور اداری ۲۰ درصد و کاردانی رشته ایمنی نیز ۱۱ درصد رشد به ثبت رسیده است.
کامیاب افزود: در حال حاضر رشتههای تحصیلی فعال در مقاطع کاردانی و کارشناسی با توجه به نیاز بازار شامل کاردانی مکانیک ماشینهای راهسازی، مهندسی فناوری مکانیک ماشینآلات راهسازی و راهداری، کاردانی حرفهای حسابداری امور مالی، کارشناسی حرفهای حسابداری امور مالی، کاردانی فنی ایمنی کار و حفاظت فنی، مهندسی فناوری ایمنی، سلامت و محیط زیست (HSE (، کاردانی حرفهای مدیریت امور اداری و کارشناسی حرفهای مدیریت امور اداری و منابع انسانی میشود.
سرپرست مرکز جامع علمی و کاربردی هپکو تاکید کرد: رشته مکانیک ماشینآلات راهسازی و راهداری رشته اختصاصی این مرکز بوده و سعی در معرفی بیشتر این رشته در بین نسل جوان و علاقمند است، در عین حال با توجه به نیاز بازار کار معرفی رشتههای پرطرفدار دیگر از جملهHSE، حسابداری و امور اداری و منابع انسانی نیز در دستور کار قرار دارد.
وی تاکید کرد: با توجه به رشد و توسعه روز افزون فناوری بویژه در حوزه IT (فناوری اطلاعات) درصدد افزودن این رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مرکز هستیم.
کامیاب افزود: با توجه به رویکرد و استراتژی شرکت هپکو در زمینه ورود جدیتر به حوزه ماشینآلات معدنی، تغییر و توسعه سرفصل دروس رشته مکانیک ماشینآلات راهسازی و راهداری به مکانیک ماشینآلات راهسازی و معدنی نیز در دستور کار این مرکز است.
سرپرست مرکز آموزشی علمی و کاربردی هپکو اضافه کرد: فراخوان تکمیل ظرفیت ترم بهمن ۱۴۰۳ دانشگاه جامع علمی کاربردی در اواخر آذرماه با رشتههای فوق از طریق سایت سازمان سنجش انجام میپذیرد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- حق بر باطل پیروز است
- سوره «بقره» آیه ۵۸ تا ۶۱
- افتتاح چند طرح با حضور وزیر نیرو
- ضرورت احداث سالانه ۶۵۰۰ مگاوات نیروگاه جدید
- آغاز ساخت ۸۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ساوه
- پیشرفت ۳۸ درصدی طرح انتقال آب به ساوه
- آبرسانی به ساوه نیازمند ۲ هزار میلیارد اعتبار
- آئین کلنگزنی بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در ساوه
- بازدید وزیر نیرو از پروژه انتقال آب ساوه
- نصب نیروگاههای ۵ کیلوواتی پشتبامی اعلام میشود
- مشاهده بیشتر