درباره نویسنده
وصیتنامه شهید «علیرضا جعفری»؛
خواهرانم، زینبگونه راه شهیدشان را ادامه دهند

در بخشی از وصیتنامه شهید «علیرضا جعفری» آمده است: از خواهرانم مسئلت دارم که زینبگونه راه شهیدشان را ادامه دهند و عفت و حجاب اسلامی را کاملاً رعایت کنند.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ شهید والامقام علیرضا جعفری در دومین روز از خرداد ماه سال ۱۳۴۰ ودر خانوادهای مذهبی و متدین و باصفا و بیریا در شهرستان اراک دیده به جهان هستی گشود راهی را انتخاب کرد که به کمال و انسانیت میرسید و سعی میکرد تا از این طریق به لقاءالله برسد که در آخر هم رسید، به عنوان سرباز تیپ دوم از لشکر ۲۱حمزه به جبهه رفت و توانست روزهای خوبی را در جبهه داشته باشد. تا سرانجام در منطقهٔ شرهانی بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سر مبارکش در سیام مرداد ماه سال ۱۳۶۲ به شهادت رسید. پیکر مطهرش را در گلزار شهدای اراک به خاک سپردند.
بخشی از وصیتنامه شهید:
از خواهرانم مسئلت دارم که زینب گونه راه شهیدشان را ادامه دهند و عفت و حجاب اسلامی را کاملاً رعایت کنند و در شهادت ما اگر چه مرگ برادر سخت است ولی شیون و زاری نکنند، دعا به جان امام را فراموش نکنید و به فرمایشات او گوش فرا دهید و با جان و دل فرمانبردار او باشید.
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- آئین سنتی چهارپایهخوانی در ساوه اجرا شد
- تعزیه حضرت عباس در تفرش
- مراسم تاسوعای حسینی در ساوه
- تاسوعای حسینی در اراک با حضور پرشور مردم
- پیروی از ولایتفقیه تحقق سعادت جامعه است
- ایران غنیسازی را متوقف نکرده است
- اتحاد خواستار خرید نهایی قایدی شد
- مکانیسم ماشه تحریمها را بیاثر کرده است
- برپایی دستههای عزاداری و سینهزنی در شب تاسوعا
- عزاداری اراکیها در تاسوعای حسینی
- مشاهده بیشتر