درباره نویسنده
کارشناس مسائل مذهبی و فرهنگی مطرح کرد:
حضرت علی(ع) الگوی کامل همسرداری

کارشناس مسائل مذهبی و فرهنگی عنوان کرد: حضرت علی(ع) نگاهش به حضرت زهرا(س) نگاه ویژه و محبتآمیز و عاشقانه بود، لذا تآکید امیرالمومنین به امت خود در خصوص همسرداری آرامش، محبت و صداقت به زن و دختران خود است.
مصطفی شریفی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری و تحلیلی «دیار آفتاب»؛ گفت: حضرت علی(ع) ویژگیهای متعددی دارند که میتوان از هر ابعادی به زندگی ایشان پرداخت، رفتار حضرت علی(ع) در منزل با حضرت زهرا(س) بسیار خوب و محبتآمیز بود، ایشان همیشه حضرت زهرا(س) را عزیز و توانا خطاب میکرد.
وی در خصوص سبک زندگی امیرالمؤمنین علی(ع) و حضرت زهرا(س) بیان کردند: امیرالمومنین در منزل حضرت زهرا(س) را ریحانه خطاب میکرد و در کارهای منزل کمک و مشارکت میکرد در صورتی که حضرت محمد(ص) خاتم الانبیاء در مورد ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) فرمودند، کارهای منزل بر عهده زهرا و کارهای بیرون از منزل بر عهدی امام علی(ع) باشد.
کارشناس مسائل مذهبی و فرهنگی عنوان کرد: حضرت علی(ع) نگاهش به حضرت زهرا(س) نگاه ویژه و محبتآمیز و عاشقانه بود، لذا تآکید امیرالمومنین حضرت علی(ع) به امت خود در خصوص همسرداری آرامش، محبت و صداقت به زن و دختران خود است تا خانواده دچاره گدای محبت در جامعه و مرد نامحرم نشوند.
شریفی در خصوص سخنان رهبر انقلاب در مورد بصیرت و صبر امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) افزود: امیرالمؤمنین از اوایل نوجوانی تا هنگام شهادت دو صفت بصیرت و صبر را با خود همراه داشت، بیداری و پایداری او یک لحظه دچار غفلت و کج فهمی و انحراف فکری و بد تشخیص دادنِ واقعیتها نشد.
وی در پایان ادامه داد: امیرالمؤمنین برای خدا و در راه او کار میکرد، به درد مردم میرسید، مردم را دوست داشت و خدمت به آنها را وظیفه خود میدانست، با این که حکومت او در جهت خدمت به مستضعفان بود، به این اکتفا نمیکرد شبها هم، تنها و به صورت فردی، به کمک یکایک مستضعفان میرفت تا بتواند گرهای از کارشان را باز کند، این زندگی امیرالمؤمنین علیه السلام و الگوی صحیح انبیاء خدا است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- کارهایتان مورد رضایت خدا باشد
- سوره «بقره» آیه ۸۹ تا ۹۳
- پرواز ۶۵۵ قربانی تبعیض
- نسل جوان پرچمدار عزای حسینی شد
- امر به معروف ضامن سلامت اداری است
- مراسم سوگواری امام حسین (ع) در مسجد کوثر
- پرواز ۶۵۵ نماد دشمنی آمریکا با ایران است
- سوگواره شب هفتم محرم در اراک
- خیزش گرد و خاک در برخی استانها
- همبستگی مردم دشمنان ایران را ناامید کرد
- مشاهده بیشتر