درباره نویسنده
استاد حوزه علمیه:
حضرت زهرا(س) محور وحدت امت اسلام است

استاد حوزه علمیه گفت: شخصیت حضرت زهرا(س) نهتنها نقطه وصل میان امامت و نبوت است، بلكه نقطه اتصال میان جهان اسلام و بین تمام مذاهب اسلامی است.
به گزارش «دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر؛ مرضیه شوکتی در مراسم اجتماع بانوان فاطمی که در مصلای امام علی(ع) ساوه برگزار شد، اظهار کرد: حضرت زهرا( س) و حضرت علی(ع) الگوهای کاملی برای انسانها در زندگی هستند.
شوکتی گفت: حضرت فاطمه زهرا(س) كاملترین و برترین الگو و اسوه برای زنان مسلمان جهان است كه امروز نیاز است همه امت اسلامی بویژه زنان ما بیش از پیش در همه امور از زهد، تقوا و عبادت گرفته تا همسرداری، ولایتپذیری و ایثارگری از این بانوی بزرگوار درس بگیرند.
وی گفت: حضرت زهرا(س) تنها بانویی بود که در شأن همسری امیرمؤمنان بود و اگرحضرت علی(ع) نبود برای زهرا(س) هم کفوی نبود و احادیثی که درباره مقام و فضیلت حضرت زهرا آمده همه نشانگر آن است که این بانو فضائل و مقام معنوی و علمی بسیار بالایی داشتند.
شوکتی بیان کرد: بقای اسلام توسط فاطمه زهرا(س) و فرزندان ایشان رقم خورده است و آیات و روایات و سورههای قرآنی بویژه سوره كوثر گواه عظمت این بانوی بینظیر اسلام را میرساند.
وی افزود: شخصیت حضرت زهرا(س) نه تنها نقطه وصل میان امامت و نبوت است بلكه نقطه اتصال میان جهان اسلام و بین تمام مذاهب اسلامی است.
استاد مدارس علمیه ساوه تصریح کرد: حضرت زهرا سلام الله علیها غیرت دینی را در سه مورد؛ دفاع از اصلِ دین، دفاع از ارزشهای دینی و دفاع از ولی خدا، نشان دادند.
شوکتی اضافه کرد: امروز در دفاع از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وظایفی بر عهده ماست تا با حفظ حجاب، دارا بودن صفت کمالی عفاف، تربیت نسل توحیدی و ولایی و توبه و انابه از گناهان جهت حفظ تقوی و کسب رضایت خدا و رسول خدا صلی الله علیه و آله و ابراز بندگی خدا ارزشهای دینی را پاس بداریم.
در پایان مراسم کربلایی علی خلیلی به مداحی و روضه خوانی به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا(س) پرداخت.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- «علی فاضلی» نایبقهرمان مسابقات قویترین مردان شد
- آخرین وضعیت پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی
- برگزاری اجتماعات یادگیری معلمان
- تلخ و شیرینهای ۴ ساله خانه ملت!
- دادستان جدید خمین معرفی شد
- حادثه تلخ بمباران شهر اراک در دوران دفاعمقدس
- مسیرهای راهپیمایی روز قدس در استان مرکزی
- مجتمع آب سنگین خنداب را بیشتر بشناسید
- «حسین افضلی» بازرس کل استان مرکزی شد
- تأثیر هوش مصنوعی در تکامل دین
آخرین اخبار
- امیدی به شما نیست
- مکتب عاشورا مسیر عزت و آزادگی است
- پروردگارا نیرویی توانا به ما عطا کن
- سوره «بقره» آیه ۱۰۲ تا ۱۰۵
- تاسوعای فراهان بیعت با ولایت
- شهر ساوه در سوگ شب عاشورا
- زنجیرزنی زیر سایهی علم عباس (ع) در تلخاب
- کاروان غم هیات رزمندگان اسلام در اراک
- آئین سنتی چهارپایهخوانی در ساوه اجرا شد
- تعزیه حضرت عباس در تفرش
- مشاهده بیشتر